• Inbakerdoek Newborn Biologisch Katoen - Naturel

  Helpt onrustige baby’s beter slapen!
  Producent: Popolini
  Code: 061001-01/02
  Prijs:
  28.90

  Beschrijving
  Een zachte neutrale Inbakerdoek voor de eerste maanden na de geboorte en tot ca. 18 maand voor baby's die moeilijk kunnen slapen (huilbaby's) of voor baby's en kindjes die niet doorslapen omdat ze voortdurend opgeschrikt worden uit hun slaap (Moro reflex*).

  Goed ingepakt in de inbakerdoek voelt je baby zich veilig zoals in moeders buik en dat geeft ruimte voor de nodige rust voor kind en moeder.

  Eigenschappen
  - Veilig en eenvoudig in het gebruik
  - Geschikt voor baby’s van 0 tot 18 maand
  - Helpt onrustige baby’s beter slapen
  - 100% biologisch katoen GOTS gecertificeerd

  *De Moro-reflex is vernoemd naar de Duitse kinderarts Ernst Moro, die deze reflex beschreven heeft. Het gaat hier om de (primaire) schrikreflex - ofwel: "Wat te doen als er gevaar is?". De Moro reflex hoort tot de reflexen, die zich al in de baarmoeder ontwikkelen, in het geval van de Moro-reflex als de foetus ongeveer 9 weken oud is. Direct na de geboorte kan de baby over deze reflex beschikken. Normaal gesproken verdwijnt deze reflex op een leeftijd van ongeveer 2 tot 4 maanden van de baby.

  Wanneer de baby schrikt, opent hij/zij de vingers en de armen en spreidt de benen - vervolgens worden de armen voor de borst gebracht alsof hij/zij iemand omhelzen wil. Vaak gaat de baby hierna meteen hard huilen.

  Land van productie: Oostenrijk
  Materiaal: 100% biologisch katoen
  Certificeringen: GOTS (Global Organic Textile Standard)

  Wasvoorschrift: machinewas op 40 ° C
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie