• Slaapzak van Merinowol - Naturel

  Regelt de temperatuur optimaal, zowel warm als koud!
  Producent: Cosilana
  Code: 45098
  Kies gewenste maat:
  • 60 cm (43.95 €)
  • 75 cm (49.95 €)
  Prijs:
  43.95

  Beschrijving
  Comfortabel slaapzakje uit 100% elastisch merino scheerwol (badstof) met houten knoopjes. Deze slaapzak vormt een beschermende omhulling voor je baby en omdat de slaapzak gemaakt is van de beste kwaliteit merino scheerwol is hij optimaal warmte regulerend (zowel warmte als kou). Je kindje voelt zich hierdoor dus rondom behaaglijk. Merino wol is super zacht en prikkelt niet!

  In een slaapzakje voelt een baby/kindje de eigen blote beentjes net als in de buik van mama. Deze omhulling geeft een vertrouwd gevoel. Leuk als origineel kraamkcadeau!

  De TOG waarde is niet precies bekend maar komt voor dit wollen slaapzakje ongeveer overeen met de waarde 1,0 TOG. Hiermee is het slaapzakje geschikt voor een kamertemperatuur van 18-24 graden. Bij lagere kamertemperatuur gebruik je er bijvoorbeeld een dekentje bij.

  Wat is TOG-waarde?
  TOG staat voor Thermal Overall Grade en zegt iets over de isolatie waarde van beddengoed en kleding voor kinderen.  De mate waarin het gebruikte materiaal de lichaamswarmte van je kindje vasthoudt. Een hoge TOG waarde betekent dat er minder warmte door de stof komt en dus meer isoleert of anders gezegt warmte vasthoudt. Een lagere TOG waarde is dus koeler.

  Maten
  60cm
  75cm

  Hulp nodig bij het kiezen van de juiste maat?
  Meet je kindje vanaf de schouders tot aan zijn/haar uitgestrekte voetjes en tel daar 15 cm bij op en je hebt de maat van de slaapzak die je nodig hebt. 10 cm beenruimte is ideaal en meer ruimte dan aangegeven moet het in dit geval niet zijn. Kleine kinderen zijn niet instaat een slaapzak met groot volume op te warmen omdat er via de boorden te veel koude lucht kan doorkomen. Daarnaast zou het kunnen gebeuren dat je kindje vanwege een te groot gekozen slaapzak erin kan "onderduiken" zegmaar. Dat moet ten allen tijde verkomen worden.

  Wat klanten zeggen

  sb boswijk
  Zeer fijne slaapzak, super soepel. Valt wel groot maar is daarom wel lang door te dragen. Gebruik er in de winter wel een deken overheen.

  Land van productie: Duitsland
  Materiaal: 100% biologische merinowol
  Certificeringen: GOTS (Global Organic Textile Standard)

  Wasvoorschrift: handwas op 30 ° C
  Het wassen en behandelen van wollen / zijden kledingstukken is niet moeilijk. Eigenlijk hoef je wol/zijde kleding helemaal niet vaak te wassen. Wol stoot van nature vuil en water af en is antibacterieel vanwege de lanoline die het bevat. Belangrijk is dat je tijdens het wassen en spoelen temperatuurschommelingen van het water moet vermijden. Dit om krimp te voorkomen. Als je deze punten in overweging neemt, zul je langdurig plezier beleven aan deze door vele ouders en kinderen geliefde kledingstukken van wol en wol / zijde.
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie