• Slaapzakje van Merinowol Frottee en Zijde - Antraciet

  Je kindje voelt zich geborgen in dit wollen slaapzakje van zeer hoge kwaliteit!
  Producent: Reiff Strick
  Code: 307703
  Kies gewenste maat:
  • 50/56 (76.90 €)
  • 62/68 (79.90 €)
  • 74/80 (83.90 €)
  • 86/92 (86.90 €)
  Prijs:
  76.90

  Beschrijving
  Een zeer comfortabele temperatuurregulerende slaapzak gemaakt van edele merinowol/zijde badstof. Je kindje voelt zich veilig in deze slaapzak van zeer hoge kwaliteit. In een slaapzak voelt een baby / kind zijn eigen blote benen net als in mama's buik. Deze behuizing geeft een vertrouwd gevoel van veiligheid.

  Zeer geschikt als zomerslaapzakje of bij lagere kamertemperatuur geschikt als fijne pyjama. Aanbevolen kamertemperatuur 18-24 ° C, TOG-waarde 1,0

  NIEUW met tweeweg-ritssluiting voor gemakkelijk aan- en uittrekken!

  Wat is TOG-waarde?
  TOG staat voor Thermal Overall Grade en zegt iets over de isolatie waarde van beddengoed en kleding voor kinderen. De mate waarin het gebruikte materiaal de lichaamswarmte van je kindje vasthoudt. Een hoge TOG waarde betekent dat er minder warmte door de stof komt en dus meer isoleert of anders gezegt warmte vasthoudt. Een lagere TOG waarde is dus koeler.

  Land van productie: Duitsland
  Materiaal: 70% biologische merinowol en 30% zijde
  Certificeringen: GOTS (Global Organic Textile Standard)

  Wasvoorschrift: handwas op 30 ° C
  Het wassen en behandelen van wollen / zijden kledingstukken is niet moeilijk. Eigenlijk hoef je wol/zijde kleding helemaal niet vaak te wassen. Wol stoot van nature vuil en water af en is antibacterieel vanwege de lanoline die het bevat. Belangrijk is dat je tijdens het wassen en spoelen temperatuurschommelingen van het water moet vermijden. Dit om krimp te voorkomen. Als je deze punten in overweging neemt, zul je langdurig plezier beleven aan deze door vele ouders en kinderen geliefde kledingstukken van wol en wol / zijde.
   
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie