• Wollen Trappelzakje Pasgeboren Baby

  Warm en ademend wollen romperzakje geschikt voor 0-6 maanden!
  Producent: Engel Natur
  Code: 505000
  Prijs:
  39.90

  Beschrijving
  Een prachtig romperzakje van Engel Natur van 100% zuivere biologische merinowol - zacht en behaaglijk en ideaal voor een newborn.

  De stof is licht en isolerend met fijne lussen van merinowol die lucht vasthouden en een comfortabele en ademende omgeving creëren. Hierdoor is dit trappelzakje het hele jaar door perfect te gebruiken. Je kunt lagen aanbrengen wanneer de temperatuur dit vereist.

  Leg je kindje tot aan de oksels in de trappelzak. Je kindje voelt zijn eigen blote beentjes en voetjes, de omhulling geeft een vertrouwd gevoel net als in de buik van mama.

  Een trappelzakje kan zowel 's nachts als overdag worden gedragen.

  Geschikt voor baby's van 0-6 maanden.

  Land van productie: Duitsland
  Materiaal: 100% biologische virgin wol *, GOTS
  Certificeringen: GOTS (Global Organic Textile Standard), OEKO-TEX 100

  Wasvoorschrift: handwas op 30 ° C
  Wollen kleding hoeft niet vaak gewassen te worden. Door het van nature aanwezige wolvet is de stof vuil afstotend en is luchten veelal voldoende om het kledingstuk weer op te frissen. Moet de kleding toch gewassen worden doe dat dan op de hand uitsluitend met koud of lauw warm water (20-30°C) en gebruik een klein beetje wolwasmiddel dat speciaal gemaakt is voor de verzorging van deze tere weefsels (biologisch wolwasmiddel). Vermijd temperatuurschommelingen van het water en wringen en wrijven van het kledingstuk om krimpen en vervilten te voorkomen. Gebruik geen wasverzachter of een synthetisch wasmiddel want die zijn funest voor de wol en haar bijzondere eigenschappen.
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie