• Lamsvacht Buggy Autostoel Antraciet

  Bevestigd op een katoenen onderlaag voor extra absorptie van transparatie vocht!
  Producent: Fellhof
  Code: 375GR
  Prijs:
  53.95

  • Tijdelijk met Gratis flesje wasmiddel automatisch bij je bestelling geleverd!

   Veel autostoeltjes zitten niet echt lekker door de synthetische bekleding maar op dit lamsvachtje zit je kindje gegarandeerd comfortabel en vast en zeker ook een stuk rustiger onderweg of thuis, zonder te transpireren. Lamsvacht geeft warmte in de winter en verkoeld in de zomer. Je hebt er dus het gehele jaar plezier van.
    
   Een werkelijk heerlijk zacht en warm medicinaal gelooid lamsvachtje op maat voor de maxicosi, andere autostoeltjes, kinderstoeltjes en voor in de buggy. Bevestigd op een katoenen onderlaag voor extra absorptie van transparatie vocht.
   Een ABSOLUTE MUST voor iedere (winter) baby. Dit lamsvachtje (schaapsvacht) heeft een SPECIAAL AFGEMETEN VORM (zandlopervorm) waardoor het heel mooi aansluit in de maxi cosi en overige baby-stoeltjes.

   De uitsparingen voor de gordels/riempjes zijn aanwezig en speciale koorden maken een solide bevestiging mogelijk.

   Wanneer een vachtje gebruiken?
   Een lamsvacht houdt je baby koel op warme dagen en is dus ook geschikt voor gebruik in de zomer. Bovendien is een vacht voor veel doeleinden geschikt.

   Vrij van Schadelijke Stoffen, Medisch Aanbevolen en GUNSTIG GEPRIJSD!

   Tip: regelmatig uitkloppen, met de hand of met een mattenklopper, is bij normaal gebruik voldoende. Daarnaast kun je de schapenvacht ook heel goed buiten luchten. Wolvezel is zelfreinigend en breekt de meeste stoffen van nature af. Zit er een vlek in de vacht? Gebruik eerst liefst eerst natuurlijke reinigingsproducten (groene zeep) voor je de schapenvacht gaat wassen.

   Land van productie: Oostenrijk
   Materiaal: 100% lamsvacht
   Kleur: Goudblond
   Maat: 36x75cm
   Lengte wol: 30 mm
   Was- en onderhoudsinstructies: handwas 30 ° C

Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie