• Lamsvacht Natuurlijk Wit - XLarge

  Vrij van schadelijke stoffen!
  Producent: Kaiser
  Code: 2100105XL
  Prijs:
  117.95


  • Tijdelijk met Gratis flesje wasmiddel automatisch bij je bestelling geleverd!

   Het is bekend dat natuurlijk lamsvacht een bijzonder rustgevende uitwerking heeft op kinderen en baby's. In veel landen is een lamsvachtje of schaapsvacht dan ook Schapenvacht voor Babyeen "absolute must" voor iedere baby. Ook wat ons betreft mag een schapenvacht of lamsvachtje niet op je Natuurlijke Babyuitzetlijst ontbreken. Het gebruik van een schapenvachtje voor je baby is een echte aanrader en een fantastische aanschaf waar jij en je kindje heel lang en op verschillende manieren veel plezier aan zullen beleven. In Nederland en België zijn er nu ook steeds meer specialisten die een schapenvacht of lamsvacht voor baby's en kleuters adviseren.  Ook voor volwassenen biedt het slapen op een lamsvacht overigens vele voordelen. Al onze schaapsvachten zijn heerlijk zacht en kunnen worden gebruikt als ondergrond in de maxi-cosi, het autostoeltje of in de kinderwagen. Daarnaast is een schapenvacht ideaal als zacht speelkleedje geschikt of ondergrond op het aankleedkussen!

   Tip van ekobebe: Leg het nieuw aangeschafte vacht een tijdje in je eigen bed, zodat deze de geur van jou als ouder opneemt en dit je kind op natuurlijke wijze kalmeert.

   Lamsvachten speciaal voor baby's!
   ✔ Vrij van schadelijke stoffen
   ✔ Hygiënisch schoon en medisch goedgekeurd
   ✔ Kort haar ~ 30 mm
   ✔ Superzacht
   ✔ Temperatuurregulerend
   ✔ Antibacterieel
   ✔ Wasbaar
   ✔ Gecertificeerd

   Zijdezachte medicinaal gelooide lamsvachten voor je baby of kind. Deze schapenvacht bevat geen chemische stoffen zoals formaldehyde en lood, chroom en is 100% natuurlijk. Onze vachtjes zijn heerlijk warm en kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt op de grond, in de box of kinderwagen. Deze prachtige schapenvacht is volledig wasbaar op 30 graden. Dat maakt onze vachtjes niet alleen mooi, maar ook bijzonder praktisch. Gebruik voor het wassen het wolwasprogramma van de wasmachine.  Voor het wassen van het vel kunnen wij het schapenvacht wasmiddel/zeep adviseren. Ook na meerdere keren wassen blijft de schapenvacht dan soepel en zacht.

   Onze vachten zijn afkomstig van schapen die in grote groepen en zoveel mogelijk buiten leven en buiten grazen. Tijdens het looien (relugan) van de vachten wordt geen gebruik gemaakt van chloor, chroom en andere schadelijke chemicaliën.

   Wanneer een vachtje gebruiken?
   Een lamsvacht houdt je baby koel op warme dagen en is dus ook geschikt voor gebruik in de zomer. Bovendien is een vacht voor veel doeleinden geschikt. Een lamsvel wordt ook door volwassenen veel gebruikt bij slaapproblemen, rugpijn, reuma, dooligplekken, in de rolstoel, om de doorbloeding te verbeteren etc.

   Top Kwaliteit, Vrij van Schadelijke Stoffen, Medisch Aanbevolen en GUNSTIG GEPRIJSD!

   Tip: regelmatig uitkloppen, met de hand of met een mattenklopper, is bij normaal gebruik voldoende. Daarnaast kun je de schapenvacht ook heel goed buiten luchten. Wolvezel is zelfreinigend en breekt de meeste stoffen van nature af. Zit er een vlek in de vacht? Gebruik eerst liefst eerst natuurlijke reinigingsproducten (groene zeep) voor je de schapenvacht gaat wassen.

   Veiligheid! Wil je baby op zijn / haar buik slapen? Gebruik dan GEEN lamsvel in de wieg, maar doe het alleen in de box of kinderwagen en zorg ervoor dat je baby onder toezicht blijft. Voor baby's tot 12 maanden die op hun buik slapen, wordt slapen op een zachte ondergrond NIET aanbevolen. Tip: leg je schapenvacht onder een katoenen hoeslaken.

   Land van productie: Oostenrijk
   Materiaal: 100% merino lamsvacht
   Kleur: natuurlijk wit
   Maat: ~ 115 cm
   Lengte wol: 30 mm
   Certificeringen: OEKO-TEX LEREN STANDAARD, OEKO TEX Standard 100
   Was- en onderhoudsinstructies: handwas 30 ° C

Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie