• Schapenvacht Matras Kinderwagen - Wit

  Een lamsvacht houdt je baby koel op warme dagen en is dus ook geschikt voor gebruik in de zomer!
  Producent: Fellhof
  Code: 1569WE
  Prijs:
  49.95


  • Tijdelijk met Gratis flesje wasmiddel automatisch bij je bestelling geleverd!

   Zacht medicinaal gelooid schaapsvacht ondergrondje/matrasje voor in de kinderwagen en kinderbedje. Het slapen op schapenvacht is zeer rustgevend en door het natuurlijk luchtpolster dat ontstaat als je kindje erop ligt onstaan er geen warmtehaarden, je hoeft dus niet bang te zijn dat het zweterig wordt.

   De vachtjes zijn aangenaam warm in de winter en koelend in de zomer dus het gehele jaar inzetbaar. EEN ABSOLUTE AANRADER VOOR WINTERBABY'S!

   Later gebruik je het schaapsvachtje voor in de buggy (de uitsparingen voor de gordels zijn reeds aanwezig). Je hebt er dus jarenlang plezier van.

   Wanneer een vachtje gebruiken?
   Een lamsvacht houdt je baby koel op warme dagen en is dus ook geschikt voor gebruik in de zomer. Bovendien is een vacht voor veel doeleinden geschikt.

   Vrij van Schadelijke Stoffen, Medisch Aanbevolen en GUNSTIG GEPRIJSD!

   Tip: regelmatig uitkloppen, met de hand of met een mattenklopper, is bij normaal gebruik voldoende. Daarnaast kun je de schapenvacht ook heel goed buiten luchten. Wolvezel is zelfreinigend en breekt de meeste stoffen van nature af. Zit er een vlek in de vacht? Gebruik eerst liefst eerst natuurlijke reinigingsproducten (groene zeep) voor je de schapenvacht gaat wassen.

   Land van productie: Oostenrijk
   Materiaal: 100% lamsvacht
   Kleur: wit
   Maat: 36x75cm
   Lengte wol: 30 mm
   Was- en onderhoudsinstructies: handwas 30 ° C

Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie