• Schapenvacht Ledikant Formaat - Premium

  Heerlijk zacht en duurzaam schapenvacht speciaal geschikt voor het kinderbedje en ledikant!
  Producent: Fellhof
  Code: K901012
  Kies gewenste maat:
  • 70x140cm (259.00 €)
  • 80x200cm (469.00 €)
  • 90x200cm (499.00 €)
  • 100x200cm (549.00 €)
  Prijs:
  259.00

  • Medicinaal schaapsvachtmatras uit grotendeels hele AAA kwaliteit vachten dus GEEN kleine reststukjes (patchwork) lamsvacht stukjes. Hierdoor is dit schapenvacht matras beter wasbaar in tegenstelling tot goedkope patchwork (stukjes vacht/huid) varianten die ook wel worden aangeboden.

   Heerlijk zacht en duurzaam schapenvacht speciaal geschikt voor het kinderbedje en ledikant. Zelf gebruiken wij dit vacht zonder hoeslaken maar als je wilt kun je er ook zeker een hoeslaken omheen doen.
   Lamsvacht matras voor Ledikant

   Ook voor volwassenen en aanbevolen bij slaapstoornissen, rugklachten, reuma, ischias en andere gewrichts- en pijnklachten. Bovendien voorkomt het en helpt het doorligwonden genezen (decubitus).

   Leverbaar in
   140 x 70 cm = ledikant (direct leverbaar)

   Volwassen maten Australische Medische Schapenvacht
   80 x 200 cm (levertijd ca. 3 weken)
   90 x 200 cm (levertijd ca. 3 weken)
   100 x 200 cm (levertijd ca. 3 weken)

   Prima alternatief: Gezondheidsvacht XXL

   Een puur natuurlijk product - Een dergelijk lamsvel geeft een niet te evenaren comfort. Onze schapenvachten worden medisch aanbevolen bij slaapstoornissen, rugklachten, reuma, ischias en andere gewrichts- en pijnklachten. Bovendien voorkomt het en helpt het doorligwonden genezen (decubitus). Door de masserende werking van het lamsvel activeert en bevordert het de doorbloeding. Je hoeft natuurlijk geen klachten te hebben om van zo'n prachtig onderdeken te genieten. Warmend in de winter en warmteregulerend en koelend in de zomer maanden. Door het natuurlijk luchtpolster dat ontstaat als je erop ligt onstaan er geen warmtehaarden, je hoeft dus niet bang te zijn dat het zweterig wordt.

   Lamsvachten speciaal voor baby's!
   ✔ Vrij van schadelijke stoffen
   ✔ Hygiënisch schoon en medisch goedgekeurd
   ✔ Kort haar ~ 30 mm
   ✔ Superzacht
   ✔ Temperatuurregulerend
   ✔ Antibacterieel
   ✔ Wasbaar
   ✔ Gecertificeerd

   Wanneer een vachtje gebruiken?
   Een lamsvacht houdt je baby koel op warme dagen en is dus ook geschikt voor gebruik in de zomer. Bovendien is een vacht voor veel doeleinden geschikt. Een lamsvel wordt ook door volwassenen veel gebruikt bij slaapproblemen, rugpijn, reuma, dooligplekken, in de rolstoel, om de doorbloeding te verbeteren etc.

   Top Kwaliteit, Vrij van Schadelijke Stoffen, Medisch Aanbevolen en GUNSTIG GEPRIJSD!

   Onderhoud: regelmatig uitkloppen, met de hand of met een mattenklopper, is bij normaal gebruik voldoende. Daarnaast kun je de schapenvacht ook heel goed buiten luchten. Wolvezel is zelfreinigend en breekt de meeste stoffen van nature af. Zit er een vlek in de vacht? Gebruik eerst liefst eerst natuurlijke reinigingsproducten (groene zeep) voor je de schapenvacht gaat wassen.

   Veiligheid! Wil je baby op zijn / haar buik slapen? Gebruik dan GEEN lamsvel in de wieg, maar doe het alleen in de doos of kinderwagen en zorg ervoor dat je baby onder toezicht blijft. Voor baby's tot 12 maanden die op hun buik slapen, wordt slapen op een zachte ondergrond NIET aanbevolen. Tip: leg je schapenvacht onder een katoenen hoeslaken.

   Land van productie: Oostenrijk
   Materiaal: 100% merino lamsvacht
   Kleur: Goudblond
   Maat: divers
   Lengte wol: 30 mm
   Certificeringen: TUV Rheinland Gecertificeerd.
   Was- en onderhoudsinstructies: handwas 30 ° C

Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie