• Baby Deken van Wol - Naturel

  Super zacht, warm, temperatuur regulerend en puur natuur!
  Producent: Disana
  Code: 5111111001
  Prijs:
  48.90

  Beschrijving
  Een ekobebe Classic - Dit prachtig geweven wollen wiegdekentje is ideaal als eerste dekentje direct na de geboorte. Super zacht, warm, temperatuur regulerend en puur natuur. Ook ideaal te gebruiken om je kindje heerlijk mee in te wikkelen tijdens het voeden. Je baby zal zich gehuld in dit zachte en warme dekentje veilig en geborgen voelen. Dit wollen dekentje met elegant ajourmotief is een echt kunstswerkje waar je lang plezier van zult hebben.

  Een heerlijk cadeau voor een pasgeboren baby.

  Land van productie: Duitsland
  Materiaal: 100% biologische merinowol
  Afmeting: 100 x 80 cm
  Certificeringen: GOTS (Global Organic Textile Standard), Mulesing Free *

  * Het thuisland van de schapen voor deze merinowol is Patagonië, in het uiterste zuiden van Zuid-Amerika. Deze merinowol is gecertificeerd volgens strikte biologische criteria. De soortspecifieke veeteelt en duurzaam beheer en bescherming van gebieden zijn ook inbegrepen. Deze merinowol is "mulesing free".

  Was- en onderhoudsinstructies: handwas 30 ° C met wolwasmiddel
  Wol heeft een natuurlijk zelfreinigende eigenschap en hoeft slechts in zeldzame gevallen te worden gewassen. Meestal is luchten voldoende. Ook het wassen van de artikelen voordat je deze de eerste keer gaat dragen is niet nodig omdat ze geen twijfelachtige stoffen bevatten.

  Mocht er toch een scheerwol artikel gewassen moeten worden, dan adviseren wij een handwas. Gebruik altijd lauw water en een natuurlijke wolshampoo. Gebruik geen conventioneel wasmiddel voor wol of een mild wasmiddel, omdat dit vermenging van de vezels kan veroorzaken. Leg de wollen artikelen slechts korte tijd in het water. Niet wringen, wrijven of borstelen. Knijp voorzichtig in de wollen artikelen.

  Spoel ze volgens dat ook uit met lauw water. Spin geen wollen artikelen. Trek de gewassen wollen artikelen voorzichtig in vorm en laat ze drogen in liggende positie. Leg ze niet in de wasdroger of op een verwarming.

  Wolwasprogramma's van wasmachines variëren enorm, daarom kunnen wij geen garantie geven voor enige schade die ontsaan is door het wassen.
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie