-50%
 • Lamswollen Wiegdekentje Waffle Black Curry

  Uniek - Zacht, Licht en Warm!
  Producent: Handmade
  Code: 123022
  Prijs:
  17.48
  34.95


  • Prachtig wollen wiegdekentje met ingeweven motief en afgewerkt met franjes aan de onderkant van de deken. Mooi voor in het wiegje, mozes mandje en kinderwagen.

   Wol is zacht, hypoallergeen, ventilerend en comfortabel. Wol is bovendien vuilafstotend en bacterie-werend, een wollen deken is daarom een goede keuze voor kinderen met huismijt allergie.

   Onze wollen dekens worden door professionals in de kinderopvang gebruikt! Aanbevolen door verloskundigenpraktijken.

   Waarom een wollen dekentje voor je baby?
   Een pasgeboren baby heeft soms moeite om zich warm te houden. Dit kost energie en daar moeten zij zuinig mee om gaan. Een wollen deken kan daarbij heel goed helpen, een wollen deken biedt van nature warmte en isolatie. Zelfs in de zomer is het voor je kindje behaaglijker dan het gebruik van een katoenen dekentje of een fleece dekentje. Een baby die onder (of tussen) een wollen dekentje ligt houdt zich beter op temperatuur en groeit daardoor vaak beter. Of een dekentje warm genoeg is voor jou kindje, hangt onder andere af van de kamertemperatuur waar je baby slaapt. Maar een goede leidraad is de dikte van de deken. Hoe dikker de deken, hoe warmer deze is.

   Het kinderbedje
   Belangrijk te vermelden is dat het kinderbedje altijd kort en strak wordt opgemaakt. Je kindje kan zich dan niet met zijn of haar hoofdje onder de deken woelen, zodat er nauwelijks gevaar bestaat voor warmtestuwing of het niet vrij kunnen ademen.

   Onze geweven dekens (wollen dekens en biologisch katoenen dekens) in combinatie met een lakentje biedt zeer goede ventilatie. Naast het gebruik in de kinderwagen, wieg, ledikant, kinderbed of maxicosi zijn de babydekens en wollen kinderdekens ook als wikkeldeken voor onderweg heerlijk warm en praktisch.

   Land van productie: Letland
   Materiaal: 100% lamswol
   Afmeting: 65x95cm

Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie