• Rubberen Badspeelgoed Badeend Mint

  Dit badspeelgoed is waterdicht en blijft drijven op het wateroppervlak.
  Producent: Lanco
  Code: 90867
  Prijs:
  12.99


  • Badtijd is een heel speciale tijd voor kleine kinderen. Dit leuke en fantasierijke rubberen badspeelgoed zullen de perfecte lieve en vermakelijke vriendjes zijn al je kindje in bad gaat! Ongeacht de tijd in water of temperatuur, dit speelgoed gaat lang mee en is veilig voor kinderen om mee te spelen. Het blijft volkomen veilig om op te kauwen en in de mond te nemen. Het badspeelgoed is waterdicht en blijft op het wateroppervlak.

   Let op: dit product is HERMETISCH (heeft geen gat of pieper, dus het is geweldig voor in bad).

   Lanco speelgoed wordt gemaakt volgens een ambachtelijke productie, waarbij kwaliteit een must is en sommige onderdelen zelfs handmatig worden gedaan. Hierdoor zal geen enkel product van Lanco toys precies hetzelfde zijn! Lanco-speelgoed is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en is vrij van nitrosaminen, ftalaten, BBP, DBP en DEHP. Daarom is Lanco-speelgoed volkomen veilig voor baby's en peuters.

   ✔ Met de hand beschilderd met kleurstoffen van voedingskwaliteit
   ✔ PVC- en BPA-vrij
   ✔ Hermetisch afgesloten om schimmelvorming in het speelgoed te voorkomen
   ✔ Ideaal voor verzachtend tandvlees
   ✔ Milieuvriendelijk
   ✔ 100% natuurlijk rubber
   ✔ Leuke verpakking voor een cadeau

   Reinigingsinstructies
   We raden aan om het oppervlak van het speelgoed van Lanco schoon te maken met een vochtige doek en milde zeep. Het mag niet in het water worden ondergedompeld of afgespoeld, om te voorkomen dat er water in komt, aangezien het beschadigd kan raken. Let op: speelgoed en bijtringen van natuurlijk rubber niet steriliseren en niet in de vaatwasser reinigen!

   Land van productie: Spanje
   Materiaal: natuurlijk rubber
   Afmeting: 10 cm
   Leeftijd: 0+
   Certificaten: CE

Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie