• Mader Houten Caleidoscoop - Kleurrijk

  Een traditioneel speeltje voor jong en oud!
  Code: OS107
  Prijs:
  15.50

  Omschrijving
  Prachtige kleurrijke handgemaakte houten caleidoscoop. Houten kegel, ingedeeld in 6 kleuren met een ingebouwde caleidoscoop.

  Kinderen observeren door de kijkopening de mooiste kleuren en vormen en figuren die op symmetrische mandala-achtige patronen lijken. Een caleidoscoop is altijd boeiend, voor kleine maar ook voor oudere kinderen en volwassenen. Je ziet nooit hetzelfde en je blijft je afvragen! Laat je kinderen de caleidoscoop ontdekken en leer over kleuren, figuren en een beetje natuurkundig inzicht.

  Let op: Deze Kaleidoscoops zijn er in verschillende kleurencombinaties. De kleuren worden willekeurig gekozen.

  Mader Kreiselmanufaktur - Handgemaakt in een echte tollen-fabriek in Oostenrijk, met de hand beschilderd (ze zijn allemaal verschillend) van FSC-hout. Puur natuur, veilig en goed doordacht, duurzaam speelgoed voor je kind waarmee het op een duurzame manier kan opgroeien!

  FSC gecertificeerd
  De Forest Stewardship Council (FSC) is een non-profitorganisatie die hoge normen stelt om ervoor te zorgen dat bosbouw op een ecologisch verantwoorde en sociaal gunstige manier wordt beoefend. Als een product, zoals houten speelgoed, het label "FSC Certified" heeft, betekent dit dat het hout dat in het product is gebruikt en de fabrikant die het heeft gemaakt, voldoet aan de eisen van de Forest Stewardship Council.

  De FSC-certificering wordt beschouwd als de "gouden standaard" -aanduiding voor hout dat is geoogst uit bossen die verantwoord worden beheerd, sociaal voordelig, milieubewust en economisch levensvatbaar zijn.

  Land van productie: Oostenrijk
  Materiaal: beukenhout, met de hand geschilderd met natuurlijke kleurstoffen
  Afmeting: Ø 5 cm, hoogte 6.5 cm
  Adviesleeftijd: 3+ jaar
  Certificaten: FSC
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie