• Montessori Houten Rijgfruit

  Met grote, dikke stukken hout die gemakkelijk door kleine handjes te manipuleren zijn!
  Producent: COMMOTION
  Code: 73534
  Prijs:
  26.90

  Beschrijving
  Het rijgen van kralen met ons NIEUWE Montessori Educatief Houten Veterspeeltje is een uitstekende manier om de vingerspieren en hun beweging te versterken terwijl ze samenwerken. Het helpt kinderen bij het ontwikkelen van fijne motoriek die essentieel is voor het voorbereiden van activiteiten, het dichtknopen van het overhemd, het strikken van schoenveters, het openen van containers en meer.

  Spelenderwijs leren is gemakkelijk en leuk met deze mooie fruitveterset; het ontwikkelen van beschrijvende taalvaardigheden, wiskundige taal, samenspel, fijne motoriek, hand-oogcoördinatie, volgordebepaling, kleur- en vormherkenning, fantasierijk spel en het begrijpen van de wereld om hen heen.

  Laten we daarnaast de discussie over gezond eten bevorderen. Bespreek hoe fruit wordt verbouwd, in welk klimaat ze het beste groeien, uit welke landen ze afkomstig zijn, welke hun favorieten zijn en hoe ze smaken.

  De set bevat een aardbei, peer, citroen, sinaasappel, banaan, appel, een schijfje watermeloen en een rijgveter met een houten draadinrijger en stop.

  Ondersteunt de volgende leergebieden
  • Lichamelijke ontwikkeling - motorische vaardigheden
  • Communicatie & Taal - beschrijvende taal
  • De wereld begrijpen - kleur
  • Expressieve kunst en design - fantasierijk spel

  Afmeting watermeloen: 100 mm.
  Lengte draad: ca. 900 mm.
  Aanbevolen leeftijd: Geschikt vanaf 3 jaar.
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie