• Zintuiglijke Kussensspel - Memory Voelkussentjes

  Een leerzaam spel met een hoge funfactor!
  Producent: Goki
  Code: 56828
  Prijs:
  24.95

  Beschrijving
  20 gevulde kussens zijn verborgen voor het zicht van de spelers. Nu moeten ze door aanraking en gevoel twee zakjes met dezelfde vulling uitzoeken. Als de twee zakjes hetzelfde patroon hebben, dan is de inhoud ook hetzelfde en was het gevoel correct.

  Doel van het spel
  Het doel van het spel is om zoveel mogelijk paren te identificeren door de touchpads te voelen.

  Voorbereiding
  Alle kussentjes worden in de tas geplaatst en door elkaar geschud.

  Reglement
  Als je de jongste speler bent, kun je beginnen door eerst in de tas te reiken en het touchpad van je keuze eruit te halen. Je kunt dan meteen weer in de tas grijpen om het bijpassende kussentje te voelen. Als u denkt dat u de juiste pad hebt gevoeld, haalt u deze uit de zak. Als het je is gelukt om de tweede pad met dezelfde inhoud te voelen, mag je de pads houden en doorgaan met spelen. Dankzij de bijpassende padkleuren zie je eenvoudig of je het juiste paar hebt gevonden. Als de pads verschillend zijn, moeten beide pads terug in de zak worden gedaan en is de volgende speler aan de beurt. Degene die aan het eind de meeste padparen heeft, is de winnaar.

  Informatie voor ouders
  Dit spel is vooral geschikt voor het trainen van de vingertopgevoeligheid en de fijne motoriek. Bovendien bevordert het de akoestische en zintuiglijke waarneming, evenals de kleurwaarneming en creativiteit.

  Materiaal: Hout, materiaal, glas
  Afmeting: 5 x 5 cm
  Aantal stuks: 20
  Leeftijd: aanbevolen voor kinderen vanaf 36+ maanden
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie