• Mader Houten Omdraai Tol Paddestoel

  De draaiende top is een speciale fysieke tol die bij een bepaalde snelheid ondersteboven draait!
  Code: KA509
  Prijs:
  6.95

  • De (om)draaiende tol is een speciale fysieke tol die bij het draaien met een bepaalde snelheid ondersteboven draait. Geweldig voor kinderen die gefascineerd zijn door dingen die bewegen en proberen het zo lang mogelijk te laten draaien. De houten tollen van Mader draaien ongelooflijk goed en zijn super mooi om naar te kijken! Een absoluut genot voor jong en oud!

   Moeilijkheidsgraad: 3 op 6   Mader Kreiselmanufaktur - Handgemaakt in een echte tollen-fabriek in Oostenrijk, met de hand beschilderd (ze zijn allemaal verschillend) van FSC-hout. Puur natuur, veilig en goed doordacht, duurzaam speelgoed voor je kind waarmee het op een duurzame manier kan opgroeien!

   FSC gecertificeerd
   De Forest Stewardship Council (FSC) is een non-profitorganisatie die hoge normen stelt om ervoor te zorgen dat bosbouw op een ecologisch verantwoorde en sociaal gunstige manier wordt beoefend. Als een product, zoals houten speelgoed, het label "FSC Certified" heeft, betekent dit dat het hout dat in het product is gebruikt en de fabrikant die het heeft gemaakt, voldoet aan de eisen van de Forest Stewardship Council.

   De FSC-certificering wordt beschouwd als de "gouden standaard" -aanduiding voor hout dat is geoogst uit bossen die verantwoord worden beheerd, sociaal voordelig, milieubewust en economisch levensvatbaar zijn.

   Land van productie: Oostenrijk
   Materiaal: esdoornhout, met de hand geschilderd met natuurlijke kleurstoffen
   Adviesleeftijd: 4+ jaar
   Afmeting: 3,2 cm
   Certificaten: FSC
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie