• Mader Houten Tuimelaar en Tol Sombrero

  Houten Tuimelaar en Tol in de vorm van een Sombrero - super gaaf babyspeelgoed!
  Code: SG901
  Prijs:
  20.95

  Beschrijving
  Uitdagend speelgoed in eenvoudige vormen maakt baby's blij!

  Moeilijkheidsgraad: 1 op 6  De sensatie van natuurlijk gladgemaakt hout, de tastervaring van grijpspeelgoed en de fascinatie van de bewegingen van tuimelaars. Baby's hebben niet meer nodig als het om speelgoed gaat.

  Ekobebe biedt je zorgvuldig geselecteerd babyspeelgoed waar baby's echt plezier aan beleven. Speelgoed zonder al te veel prikkels, speelgoed dat verwondering, aandacht en herhaling biedt.

  Deze mooie houten Tuimelaar en Tol in de vorm van een Sombrero is een super gaaf babyspeelgoed. Omdat je kind er uren naar kan kijken, luisteren en erop kan tikken! Zodra je deze Sombrero aanraakt, begint hij te slingeren / tuimelen, baby's vinden dit geweldig. Als je kind oud genoeg is, kan de Sombrero ook als tol draaien en de kleuren fascineren kinderen enorm. Omdat het verzwaard is, kan het worden geschommeld zonder om te draaien - schud het even en je zult een heerlijk ratelend geluid horen alsof er een kraal ratelt in de Sombrero. Dit speelgoed is zo eenvoudig en toch zo aantrekkelijk!

  Strepen zijn regenboogachtig in verschillende tinten. Het is een verrassing welke je krijgt.

  Mader Kreiselmanufaktur - Handgemaakt in een echte tollen-fabriek in Oostenrijk, met de hand beschilderd (ze zijn allemaal verschillend) van FSC-hout. Puur natuur, veilig en goed doordacht, duurzaam speelgoed voor je kind waarmee het op een duurzame manier kan opgroeien!

  FSC gecertificeerd
  De Forest Stewardship Council (FSC) is een non-profitorganisatie die hoge normen stelt om ervoor te zorgen dat bosbouw op een ecologisch verantwoorde en sociaal gunstige manier wordt beoefend. Als een product, zoals houten speelgoed, het label "FSC Certified" heeft, betekent dit dat het hout dat in het product is gebruikt en de fabrikant die het heeft gemaakt, voldoet aan de eisen van de Forest Stewardship Council.

  De FSC-certificering wordt beschouwd als de "gouden standaard" -aanduiding voor hout dat is geoogst uit bossen die verantwoord worden beheerd, sociaal voordelig, milieubewust en economisch levensvatbaar zijn.

  Land van productie: Oostenrijk
  Materiaal: esdoornhout, met de hand geschilderd met natuurlijke kleurstoffen
  Adviesleeftijd: Geschikt voor baby's vanaf 6 maanden
  Afmeting: 7,5 cm
  Certificaten: FSC
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie