• Mader Tekening Tol

  Dit traditionele speelgoed met een twist dat veel speel- en experimenteerplezier oplevert!
  Code: JQ101
  Kies gewenste kleur:
  • Groen
  • Rood
  • Geel
  • Paars
  • Blauw
  Prijs:
  18.95

  Omschrijving
  Dit traditionele speeltje met een twist dat erg leuk is om mee te spelen en te experimenteren. Je kunt de tekentol het beste met twee handen draaien, met een beetje oefening lukt het ook met twee vingers!

  Spreid een groot vel papier uit voor deze houten tol die tekent. Rol het potlood snel tussen je handen en kijk hoe het potlood draait, draait en ronddraait en een fascinerend spiraalpatroon op het papier creëert.

  Met verwisselbare pen in geschenkverpakking. Productkleur kan variëren.

  Mader Kreiselmanufaktur - Handgemaakt in een echte tollen-fabriek in Oostenrijk, met de hand beschilderd (ze zijn allemaal verschillend) van FSC-hout. Puur natuur, veilig en goed doordacht, duurzaam speelgoed voor je kind waarmee het op een duurzame manier kan opgroeien!

  FSC gecertificeerd
  De Forest Stewardship Council (FSC) is een non-profitorganisatie die hoge normen stelt om ervoor te zorgen dat bosbouw op een ecologisch verantwoorde en sociaal gunstige manier wordt beoefend. Als een product, zoals houten speelgoed, het label "FSC Certified" heeft, betekent dit dat het hout dat in het product is gebruikt en de fabrikant die het heeft gemaakt, voldoet aan de eisen van de Forest Stewardship Council.

  De FSC-certificering wordt beschouwd als de "gouden standaard" -aanduiding voor hout dat is geoogst uit bossen die verantwoord worden beheerd, sociaal voordelig, milieubewust en economisch levensvatbaar zijn.

  Land van productie: Oostenrijk
  Materiaal: beukenhout, met de hand geschilderd met natuurlijke kleurstoffen
  Moeilijkheidsgraad: 5 op 6
  Afmeting: 6.0 cm
  Adviesleeftijd: 3+ jaar
  Certificaten: FSC
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie