• Natuurlijke Glitters Zilver Kleur - Eco Speel Make Up

  Een glitterpenseel (zilver) voor echte prinsen en prinsessen!
  Producent: NAMAKI
  Code: 3700847800500
  Prijs:
  21.99

  Beschrijving
  Hoewel de meeste glitter van plastic is gemaakt, geeft ekobebe natuurlijk de voorkeur aan Eco Glitter met natuurlijke ingrediënten van minerale oorsprong te gebruiken. Met de Magic Brush (navulbare borstel) en het gecertificeerde biologische gouden sprankelende poeder kunnen onze kinderen nu van top tot teen schitteren en zich betoverende werelden voorstellen.

  Door het gebruiksvriendelijke kwastje is de glitter makkelijk aan te brengen op huid en haar, waardoor je van top tot teen straalt.
   
  Land van productie: Frankrijk
  Leeftijd: 3+
  Inhoud: Kwast + potje met 7 gram glitters
  Certificeringen: Cosmos Organic gecertificeerd

  Ingrediënten: MICA, ZEA MAYS STARCH (ZEA MAYS (CORN) STARCH)*, LECITHINE, GLYCERINE, AQUA (WATER), NATRIUMANISAAT, NATRIUMLEVULINAAT, TOCOFEROL, ASCORBYLPALMITAAT, CITROENZUUR, CI 77891 (TITANIUMDIOXIDE), CI 77491 ( RODE IJZEROXIDEN)
  * van biologische landbouw 21% van de totale ingrediënten zijn van biologische landbouw 100% van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong

  WAARSCHUWING: VERSTIKKINGSGEVAAR! Bevat kleine onderdelen. Kinderen jonger dan 3 jaar moeten worden begeleid door volwassenen. Let op, het product is niet bedoeld als voedingsmiddel. Niet eten.
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie