• Biologisch Katoenen Knuffel Konijn

  De lange en zachte oren bieden geweldige grip en grip en nodigen peuters uit om ermee te spelen en de mogelijkheden te verkennen!
  Producent: Keptin-Jr
  Code: 010.09
  Prijs:
  28.90

  Beschrijving
  Vanuit een kindertekening zijn deze Toddels tot leven gekomen. De vorm is eenvoudig en baby's sabbelen en kauwen graag aan de lange staart of spelen ermee. In ieder bolletje zit een rammelaar. Het perfecte speeltje voor iedere baby.

  Waarom houden kinderen van knuffels?
  - De sociale en emotionele ontwikkeling van peuters wordt gestimuleerd door de interactie met knuffels. Ogen en oogcontact spelen bij deze interactie een belangrijke rol.
  - Peuters ervaren een gevoel van rust en comfort bij het aanraken van warme en zachte materialen. Onbekende en nieuwe texturen wekken nieuwsgierigheid en stimuleren het tastgevoel.
  - Peuters hebben de behoefte om hun eigen wereld te verkennen. Ze doen dat door dingen aan te raken en vast te houden, maar ook door erop te kauwen en erop te zuigen.
  - In hun eerste levensfase vertrouwen kinderen nu op hun zintuiglijke voorkeuren. Geur is een belangrijk hulpmiddel bij het beoordelen of iets onbekend, betrouwbaar en veilig is.

  Land van productie: Sri Lanka
  Aanbevolen leeftijd: 1 jaar en ouder
  Wasvoorschrift: Machinewas op 30 ° C (86 ° F), droger
  Materiaal: pluche en geruite stof: 100% biologisch katoen
  Vulling: PET uit gerecyclede waterflessen
  Afmeting: 26 x 23 x 7 cm (excl. Oren)
  Gewicht: 100 gr.
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie