• Traditionele Waldorf Pop - Mos Paars

  Een vriend voor het leven en een constante metgezel voor je mini!
  Producent: Waldorf Doll
  Code: Y22810
  Kies gewenste maat:
  • Klein (43.75 €)
  • Groot (63.75 €)
  Prijs:
  43.75

  Omschrijving
  Onze nieuwe Waldorf-poppen zijn iets heel bijzonders: deze prachtige poppen zijn handgemaakt van natuurlijke, zachte materialen met behulp van traditionele Europese technieken voor het maken van poppen. Puur natuurlijke materialen zorgen voor een verbinding met de natuur. Dit is de basis van de vrijeschoolonderwijscyclus, waarbij een kind wordt geworteld in de realiteit van het leven hier op aarde.

  Waldorf Poppen boeien met zijn bewust minimalistische design en het ontbreken van een vaste gezichtsuitdrukking. Beide kenmerken stellen een kind in staat zijn of haar vermogen tot verbeeldingskracht en creativiteit te ontwikkelen.

  Naast de klassieke teddyberen zijn (Waldorf) Poppen een must in iedere kinderkamer en maken ze ruimte voor rollen- en expressiespel van onze emoties en gevoelens zoals vreugde, opwinding of onzekerheid.

  Onze echte "Waldorf Dolls" zijn gekleed in nicki van biologisch katoen, met een vulling van biologische schapenwol.

  Waldorf Pop
  Kleur: Mos Paars
  Maat Large: 8,7 x 30,0 x 21,0 cm (nummer 3)
  Maat Small: 5,5 x 16,0 x 12,0 cm (nummer 4)

  Deze popstijl werd in de jaren 1920 gecreëerd als aanvulling op de Waldorf-pedagogie. We zijn er zeker van dat je kleintjes dol zullen zijn op onze Waldorf knuffelpoppen.

  Land van productie: Duitsland
  Materiaal: 100% biologisch katoen, Lamswol (KbT)
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie