• Feeën Carousel Zijde Goethe

  Natuurlijke Babykamerdecoratie - Laat je betoveren door deze prachtige Feeën Mobile!
  Status: ~ Momenteel uitverkocht ~
  Producent: Filges
  Code: 770
  Feeën Carousel:
  • Zelf maken pakket (29.95 €)
  • Door ons gemaakt (47.95 €)
  Prijs:
  32.95

  Beschrijving
  Magische Feeën Mobile om zelf voor je allerliefste te maken.

  Liever een kant & klare versie? Maken we met alle liefde voor je!

  Bedoeld om boven de commode of boven de wieg te bevestigen.  De carousel heeft twaalf kleurvolle feeën die beginnen te dansen bij het geringste contact met lucht/adem en trekt zo alle aandacht van je baby. Het fijne spel van de kleuren van de zijde heeft een vrolijk en geruststellend aura. Daarom is de Feeën Mobile geschikt als blikvanger voor elke kamer.

  In de armen van mama of papa samen zachtjes blazen tegen de zijden feeën zorgt gegarandeerd voor plezier en mooie momenten. Kinderen beginnen te stralen van de dansende figuren.

  De specifieke kleuren van de Feeën zijn in navolging van de beroemde kleur theorie, die Johann Wolfgang von Goethe heeft nagelaten in zijn geschriften geselecteerd. De zijde is geverfd met pure plantaardige grondstoffen.

  Belangerijk: De Feeën Mobile is delicaat en alleen geschikt voor het bekijken. Het is geen speelgoed voor kinderen dat in de hand dient te worden gegeven. Zorg er dus voor dat de Feeën Mobile buiten het bereik van kinderen wordt gemonteerd.

  Inbegrepen: 12 doekjes van pure handgeverfde zijde, schapenwol voor de vulling, houten ring en gouddraad. Het enige wat je nog nodig hebt is naald, draad en een schaar.

  Laat je betoveren door deze prachtige Feeën Mobile!

  Land van productie: Duitsland
  Materiaal: pure zijde, bioland wol, hout, gouddraad
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie