• Petites Pommes Zwemband French Rose 45cm

  Verantwoorde tijdloze zwembandjes voor kwaliteitsbewuste kinderen en volwassenen! Geheel vrij van BPA en ftalaten en een duurzaam ontwerp dat trends overleeft en seizoenen meegaat!
  Producent: Petites Pommes
  Code: 02FR202002
  Prijs:
  27.00

  • Laat je niet afleiden door grote logo's of neonflamingo's. Deze zomer staat in het teken van verantwoorde tijdloze zwembandjes voor kwaliteitsbewuste kinderen en volwassenen! Geheel vrij van BPA en ftalaten en een duurzaam ontwerp dat trends overleeft en seizoenen meegaat.

   Maat: 45 CM / 1-3+ jaar

   Iedere zwemring wordt geleverd in een herbruikbare opbergzak van 100% biologisch katoen, zodat je de zwemring netjes kunt opbergen. Alle Petites Pommes-zwemringen hebben een extra fijne lasnaat aan de binnenkant voor premium comfort.

   De OLIVIA- en ANNA-zwemringen zijn gemaakt van duurzaam 0,25 mm PVC. - De Celine Grand Float is gemaakt van een iets zwaardere 0,3 mm PVC waardoor deze grote zwemband bestand is tegen intensief gebruik. - Bij elk product wordt een reparatiepleister meegeleverd voor het geval je per ongeluk toch een kleine lekke band krijgt.

   Petites Pommes Zwembanden zijn met de hand bedrukt. Dit proces is volledig handmatig - afhankelijk van de druk van de hand kunnen er kleine kleurvariaties tussen producten optreden. Land: Denemarken Materiaal: PVC vrij van BPA en ftalaten Certificaten: CE-gecertificeerd

   Petites Pommes Classic Floats
   - 100% vrij van ftalaten
   - Geleverd in een op maat gemaakte Petites Pommes katoenen opbergzak
   - Gemaakt van 0,25 mm duurzaam PVC (Grand Float gemaakt van 0,3 mm)


   Land van productie: Denemarken
   Materiaal: duurzaam PVC
   Certificaten: CE-gecertificeerd

Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie