• Aromama Etherische Olie Adem Makkelijk 5 ml - Vegan

  Een krachtige antibacteriële werking die het immuunsysteem stimuleert, een verstopte neus en de luchtwegen reinigt!
  Status: ~ Momenteel uitverkocht ~
  Producent: Aromama
  Code: 4779046412318
  Prijs:
  9.99

  Beschrijving
  Geur Etherische Olie mix Anti-Verkoudheid en Anti-Griep.

  Zorgvuldig op elkaar afgestemd mengsel van oliën dat vooral bedoeld is voor de gezondheid van de luchtwegen. Essentiële oliën van tea tree, bolvormige eucalyptus (globulus), munt, tijm, lavendel en rozemarijn worden traditioneel gebruikt om de symptomen van hoest en verkoudheid te verlichten. Gekenmerkt door een sterke antibacteriële werking die het immuunsysteem stimuleert, een verstopte neus en de luchtwegen reinigt. Ideaal in huis te hebben tijdens het koude seizoen!

  Let op: Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 3 jaar, zwangere vrouwen, mensen met astma en epilepsie, omdat het mengsel een hoog gehalte aan menthol bevat..

  Hoe gebruik ik deze mix
  • Als je last van een loopneus, verkoudheid of hoest hebt, verspreidt of druppel de olie dan in een diffuser of inhalator. Voeg gedurende de dag 6 tot 8 druppels van het mengsel toe aan de diffuser of olielamp, 3 tot 4 druppels 's nachts.

  • Als je geen elektrische diffuser of olielamp hebt, maak dan gewoon een spray van het mengsel! Giet 100 ml water in een donkere glazen fles, voeg 40 tot 50 druppels van het etherische oliemengsel toe. Draai de dop erop en schud de fles krachtig, spray indien nodig! Onthoud dat etherische oliën onoplosbaar zijn in water, dus goed schudden voor het sprayen!

  • Als je neus verstopt is, breng dan EEN druppel aan. Om de handen te verwarmen, wrijf je in je handen en inhaleer je een paar minuten. Dit type procedure is NIET geschikt voor zwangere vrouwen, jonge kinderen en mensen met een gevoelig ademhalingssysteem!

  • Eerste hulp bij griep: wrijf de voetzolen in. Binnen enkele minuten zullen de essentiële oliën het lichaam binnendringen, het immuunsysteem stimuleren en helpen om sneller te herstellen. We raden aan deze procedure 2-3 keer per dag te herhalen.

  • Keelpijn of ongemak na een bezoek aan de tandarts kan worden verminderd door een natuurlijke mondspoeling: voeg 3 tot 5 druppels etherische olie en een teelepel zout. Los het op in een glas warm water, meng goed en spoel meerdere keren per dag. Deze procedure is geschikt voor volwassenen en oudere kinderen die weten hoe ze moeten spoelen en vervolgens uitspugen.

  • Breng tijdens perioden van epidemieën en het koude seizoen, ter bescherming tegen griep en verkoudheid, druppels aan op de buitenkant van je kleding (op je schouderlijn) of sjaals voordat je het huis verlaat. De etherische olie zal verdampen in de hitte van het lichaam en beschermen tegen virussen en bacteriën. Deze procedure is ook geschikt voor de lente en de zomer om muggen en teken af ​​te houden!

  • Deze mix is ook perfect voor een sauna! Giet warm/heet water (60 - 70°C) in een blikken of hittebestendige kom en voeg 20 - 30 druppels van het etherische oliemengsel toe, plaats dit in de warmste hoek van de sauna.

  • Aromatherapiebad met deze mix. Het verwarmt je aangenaam, opent je luchtwegen, verstopte neus, vergemakkelijkt het hoesten. Neem zeker een bad als je griep hebt (maar als er geen koorts is)!

  Let op: Houd er rekening mee dat essentiële oliën onoplosbaar zijn in water, verdun essentiële oliën altijd voordat u ze aan water toevoegt. Voeg in een theelepel plantaardige olie of ½ theelepel melk een bepaald aantal druppels etherische olie toe. "Adem vrij!" aantal druppels etherische olie afhankelijk van leeftijd:

  Voor kinderen van 3 tot 7 jaar: 3 tot 6 druppels
  Voor kinderen van 7 tot 12 jaar: 5 tot 8 druppels
  Adolescenten 12+ en volwassenen: 6 - 10 druppels

  ALLEEN VOOR UITWENDIG GEBRUIK. Buiten bereik van kinderen houden!

  Ingrediënten: INCI: Eucalyptus Globulus Bladolie*, Lavandula Angustifolia Bloemolie*, Melaleuca Alternifolia Bladolie*, Mentha Piperita Bladolie*, Thymus Vulgaris Bloem/Bladolie*, Rosmarinus Officinalis Bladolie*, Linalool**, Limoneen**, geraniol**, coumarine**.
  * ecologische component
  **van nature aanwezig in essentiële oliën

  Herkomst: EU
  Inhoud: 5 ml glazen flesje
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie