• Aromatherapie Etherische Oliën Eucalyptus Radiata 5 ml Vegan

  Perfect voor het koude seizoen van het jaar!
  Producent: Aromama
  Code: 4779046412547
  Prijs:
  8.99

  Beschrijving
  "Pure Radiale Eucalyptus Essentiële Olie"

  Radiale eucalyptus is een van de mildste soorten, geschikt voor jonge kinderen en mensen met gevoelige luchtwegen. Dit type eucalyptus bevat slechts een kleine hoeveelheid menthol, wat de luchtwegen zou kunnen irriteren. Eucalyptus heeft een positief effect op de luchtwegen: helpt bij een loopneus en verstopte neus, vergemakkelijkt de ademhaling, hoest en stimuleert het immuunsysteem. Eucalyptusolie, die sterke antibacteriële en antivirale eigenschappen heeft, reinigt en hydrateert de binnenlucht heerlijk, waardoor het ideaal is voor het koude seizoen.

  Eucalyptus is een groenblijvende boom afkomstig uit Australië en Tasmanië. Het voert de grond perfect af en zuivert de lucht. De helende eigenschappen van eucalyptus zijn al sinds de Aboriginal-tijd bekend: eucalyptus wordt al lang gebruikt om infecties te behandelen en de bladeren worden gebruikt om lang genezende wonden te bedekken. Er zijn meer dan 700 soorten eucalyptus in de wereld, waarvan 500 geschikt voor etherische oliën.

  Gecombineerd met essentiële oliën van rosalin, tijm, tea tree, citroen, roze grapefruit, rozemarijn, den, munt, bergamot, Japanse laurier.

  Radiale eucalyptus is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden en het hele gezin (voor diffusie, gebruik in bad en inwrijven). We raden aan om eucalyptusolie te vermijden tijdens de zwangerschap, maar het is veilig tijdens het geven van borstvoeding. Radiale eucalyptusolie moet worden vermeden bij mensen met hoge bloeddruk en bij epilepsie.

  VOORZICHTIGHEID! Druppel of gebruik nooit pure etherische olie op de neus of rond de neusgaten. Het kan de dood veroorzaken.

  Gebruiksaanwijzing
  • Reinig en bevochtig de binnenlucht! Verspreid de etherische olie van radiale eucalyptus als ten minste een van de huisvrouwen ziek is of als de griep rondraast. Dit helpt de verspreiding van de infectie te stoppen, anderen te beschermen tegen besmetting en de patiënt te helpen sneller te herstellen. Verspreid 6 - 8 druppels etherische olie gedurende de dag, 3-4 druppels tijdens de nacht. Als je 's nachts een verstopte neus hebt en hoest, meng dan etherische olie van radiale eucalyptus met etherische olie van rosaline (elk 2 druppels) en verstuif 's nachts - het is zeer effectief.

  Deze synergieën van essentiële oliën ruiken heerlijk en zuiveren de lucht:
  4 druppels radiale eucalyptus + 5 druppels roze grapefruit;
  4 druppels radiale eucalyptus + 4 druppels tijm;
  2 druppels tea tree + 2 druppels radiale eucalyptus + 4 druppels citroengras.

  • Eucalyptus etherische olie is ideaal voor diffusie in de machine - dit aroma heeft een sterk stimulerend effect.
  We raden aan om eucalyptusolie te verspreiden bij het studeren of ander mentaal werk. In dit geval gaat het goed samen met de geheugenstimulerende rozemarijn of sterk verstevigende essentiële pepermuntolie.

  • Als je geen elektrische diffuser voor etherische olie hebt, kunt je je eigen luchtdesinfectiespray bereiden: voeg 40-50 druppels etherische olie van eucalyptus toe aan een glazen fles van 100 ml, voeg water (~ 100 ml) toe en spuit de kamer in de lucht wanneer nodig. Of maak uw eigen luchtontsmettingsmiddel "Ziekte buiten, gezondheid binnen!": Voeg in een glazen fles van 100 ml 10 druppels tea tree, 10 druppels radiale eucalyptus en 25 druppels etherische olie van citroengras toe. Voeg water toe (~ 100 ml). Goed schudden voor elke verstuiving, aangezien de essentiële oliën onoplosbaar zijn in water.

  • Reinig bij verkoudheid of infectieziekten de oppervlakken in je huis met een oplossing van water en etherische olie van eucalyptus. Dit voorkomt dat de infectie zich verspreidt. Giet 10 druppels PURE etherische olie van eucalyptus in een emmer water, week een dweil of doek, maak de meubels ermee schoon, was de vloeren en oppervlakken.

  • Als je een verstopte neus of loopneus hebt, breng dan onverdunde etherische olie van radiale eucalyptus aan op een papieren handdoek, babyluiers, zacht speelgoed, kussenhoek, nachtjapon, kleding of sjaals, en binnen 10 minuten zal de eucalyptus wonderen doen - je zult vrij kunnen ademen!

  • Wanneer je begint te hoesten, masseer dan je borst en rug met verdunde etherische olie!
  Voeg 6 druppels eucalyptus toe aan 20 ml basisolie (zoals zoete amandelolie) en je hebt de perfecte hoestolie. Combineer het veilig met tijm - het synergie-effect is altijd sterker (3 druppels tijm in combinatie met eucalyptus). Gebruik dit mengsel twee of drie keer per dag.

  • Wanneer je je mini in een groep met anderen achterlaat, voeg dan een druppel etherische olie van eucalyptus toe als een "geurige beschermengel" op de schouders. De etherische olie verdampt uit de lichaamswarmte en beschermt je kindje de hele dag door tegen vreemde bacillen. Dezelfde methode is ook  geschikt voor baby's die je tijdens ziekte meeneemt naar openbare plaatsen - kies dan een staigeriana-type eucalyptus en doe een druppel op de wandelwagen en delen van een autostoelstof, luier of zacht speelgoed. Ook eucalyptus (staigeriana) vindt je in ons geurenassortiment.

  • Eucalyptus komt prachtig tot zijn recht in de sauna! Giet warm water in een tinnen kom, voeg 25-30 druppels etherische olie toe en plaats in de warmste hoek van de sauna. Het aroma van essentiële oliën zal de sauna zeer snel vullen en uw luchtwegen verwennen. We raden aan om het duo eucalyptus en munt of eucalyptus en tijm te proberen.

  • Maak je eigen antibacteriële zeep! Voeg 20 druppels etherische olie van eucalyptus toe aan 200 ml geurloze vloeibare zeep, schud goed totdat je zeker weet dat de zeep en olie gemengd zijn en geniet ervan!

  • Er zijn mensen voor wie radiale eucalyptus hoofdpijn verlicht. Lichtjes verdunnen en inmasseren in de slapen, achterkant van de nek en schouders.

  • Mondwater met aromatherapie helpt de symptomen van keelpijn, stomatitis, parodontitis onder controle te houden, vermindert ongemak na een bezoek aan de tandarts en onaangename mondgeur: voeg in een glas warm water een theelepel zout en 3-5 druppels eucalyptusolie toe, meng goed en spoel uw mond meerdere keren per dag. Deze procedure is geschikt voor volwassenen en ook voor kinderen die al weten hoe ze hun mond moeten spoelen en vloeistof moeten uitspugen.

  • Velen weten niet dat eucalyptus een groot effect heeft op het urinestelsel - de blaas, urineleiders, urinebuis. Als u een urinewegontsteking heeft, bereid dan een bad voor: voeg een eetlepel zout, een eetlepel bakpoeder en 10 druppels etherische olie van radiale eucalyptus toe. Ga 10 - 15 minuten in zo'n bad zitten en smeer vervolgens de onderbuik en de liesstreek in met het volgende mengsel: 20 ml zoete amandelolie + 6 druppels radiale eucalyptus + 4 druppels essentiële kamilleolie.

  • Als je de aangenaam verwarmende, ontstekingsremmende werking van eucalyptusolie wilt ervaren, wrijf dan meerdere keren per dag de pijnlijke ledematen in met het volgende mengsel: 50 ml basisolie + 8 druppels eucalyptus (radiaal type) + 8 druppels essentiële lavendel olie. Deze procedure ontspant de spieren op een aangename manier, vermindert de lichaamsspanning, gewrichtspijn en verbetert de bloedcirculatie.

  • Eucalyptus etherische olie ontgeurt het lichaam. Voeg een paar druppels etherische olie douchegel of body wash toe voor een verfrissende verfrissing. Vermijd contact met intieme delen van het lichaam

  • Eucalyptus etherische olie is zeer geschikt voor het haar - het versterkt en geeft een charmante glans. Voeg etherische olie van eucalyptus toe aan shampoo, conditioner of masker - het resultaat zal u bevallen. We raden aan om vlak voor gebruik etherische oliën toe te voegen aan een kleine hoeveelheid van het product. Als je essentiële oliën aan de hele container toevoegt, kan dit de consistentie van het product in de loop van de tijd veranderen.

  • Eucalyptus maskeert perfect de geur van het lichaam, waardoor het muggen en teken afstoot. Maak je eigen effectieve spray-afstotend! Meng 30 druppels citroengras, 15 druppels tea tree, 20 druppels lavendel en 10 druppels etherische olie van radiale eucalyptus met 50 ml water. De etherische oliën komen aan het wateroppervlak, dus elke keer schudden voor gebruik! Spray het mengsel om de twee uur op de huid, kleding of huisdier. Bij warm en winderig weer vaker spuiten. Het is geschikt voor baby's vanaf 6 maanden, het hele gezin en huisdieren.

  • Om het effect van het spray-afstotend middel te versterken, brengt u een paar druppels pure eucalyptusolie aan op kleding: armbanden, broekspijpen, hoeden, schoenen (op het stoffen gedeelte), bovenkleding, enz. In de hitte van je lichaam, de essentiële olie zal geleidelijk verdampen en je langer beschermen tegen insecten.

  • Als je verkouden bent, hoofd-, keelpijn en "beenbreuken" hebt (maar geen koorts!), bereidt je een aromatherapiebad voor met etherische olie van eucalyptus. Warme waterdamp en etherische olie van eucalyptus hebben een prachtig effect op de luchtwegen en het algemene welzijn.

  Let op: Giet pure etherische olie nooit rechtstreeks in het bad!

  Voeg een bepaald aantal druppels etherische olie toe aan een half glas melk of een theelepel plantaardige olie en voeg dan toe aan het bad.

  Alleen voor uitwendig gebruik! Buiten bereik van kinderen houden!

  Aantal druppels afhankelijk van leeftijd
  Voor baby's van 6 - 12 maanden: 1 - 2 druppels
  Voor zuigelingen 12 - 36 maanden: 2 - 3 druppels
  3 - 7 jaar oude kinderen: 2 - 4 druppels
  Kinderen 7 - 12 jaar: 3 - 6 druppels
  Adolescenten 12+ en volwassenen: 5 - 8 druppels

  Ingrediënten: INCI: Eucalyptus Radiata Leaf Oil*, limoneen**, geraniol**.
  * ecologische component
  **van nature aanwezig in essentiële oliën

  Herkomst: EU
  Inhoud: glazen flesje van 5 ml
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie