• Aromatherapie Etherische Oliën mix Allergieën Zacht Pluisje 5ml Vegan

  Tegen voorjaarsallergieën, hooikoorts, chronische hoest, nachtelijke dyspnoe, verstopte neus en een eindeloze loopneus!
  Producent: Aromama
  Code: 4779046412295
  Prijs:
  13.99

  Beschrijving
  "Essentiële oliemix voor allergieën - Zacht Pluisje"

  Het zachte en heerlijke aroma van essentiële oliën van lavendel, kamille, citroen en staigeriana eucalyptus kan worden gebruikt om op 2 probleemgebieden in te werken: om hooikoorts of verkoudheid en griep bij jongere kinderen te behandelen. "Zacht Pluisje" is gemaakt voor mensen die last hebben van lenteallergieën, hooikoorts, chronische hoest, nachtelijke kortademigheid, verstopte neus en eindeloze loopneus. Zachte paardenbloem heeft ook antivirale en antibacteriële effecten die een loopneus helpen bestrijden en het immuunsysteem zachtjes stimuleren. Dit is het beste product om deze symptomen te verminderen en kan gelijktijdig met je reguliere medicatie worden ingenomen.

  "Zacht Pluisje" kan vanaf de geboorte met de rest van het gezin worden gebruikt! Het is veilig te gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding.

  Gebruiksaanwijzing
  • Eerste hulp bij hooikoorts - inhaleer direct uit de fles of druppel de druppels op een zakdoek en inhaleer. Hierdoor voel je je meteen beter.

  • Wanneer het bloeiseizoen begint, gebruik het dan in een etherische oliediffuser. Dit zal geleidelijk voorkomen dat de allergie erger wordt, het gemakkelijker maken om te ademen, allergiesymptomen onder controle te houden en de binnenlucht te zuiveren. Verstuif 6-8 druppels etherische olie gedurende de dag en 3-4 druppels tijdens de nacht, zorg ervoor dat de geur niet te intens is en je slaap niet verstoort.

  • Als je geen diffuser voor etherische olie hebt, kun je je eigen spray maken. Vul een donkere glazen fles met 100 ml water en 50 druppels van het oliemengsel "Zacht Pluisje", schroef de spuittip erop, schud de fles actief. Spray de kamer 8-10 keer om de 2 uur. Schud voor elk gebruik.

  • Als je in de lente allergiesymptomen heeft, een druppel op kleding (op de schouderlijn; zorg ervoor dat de etherische oliën niet doorsijpelen en niet op de huid komen), sjaals, kragen helpen deze te verminderen, zoals het zal verdampen in de hitte van je lichaam. Op deze manier kunt u ook je kinderen helpen zichzelf te beschermen tegen virussen. Het enige wat je hoeft te doen is de druppels en schouders druppelen voordat je naar school, de kleuterschool of een ander evenement gaat.

  • Wrijf de voeten in met een druppel onverdunde etherische olie mengsel "Zacht Pluisje", dit stimuleert het immuunsysteem en kalmeert het lichaam.

  • Maak je eigen natuurlijke zeep! Voeg 20 druppels van het etherische oliemengsel toe aan 200 ml geurloze vloeibare zeep, schud om de zeep en de oliën goed te mengen en geniet ervan!

  • Breng extra frisheid en netheid in huis. Voeg 10 druppels van het mengsel toe aan de emmer met water, dompel er een doek of dweil in en maak daarmee de oppervlakken van het meubel schoon en was de vloeren.

  • Geniet van een aromatherapiebad! Warm water laat de essentiële oliën verdampen, helpt je hooikoorts te overwinnen, vergemakkelijkt de ademhaling, zorgt voor algemeen welzijn en stimuleert je immuunsysteem. Houd er rekening mee dat essentiële oliën onoplosbaar zijn in water en dat u ze moet verdunnen voordat u ze aan water toevoegt. Voeg een theelepel plantaardige olie of ½ theelepel melk toe aan een bepaald aantal druppels etherische olie en giet alles in het badwater.

  Aantal druppels van het etherische oliemengsel "Zacht Pluisje" afhankelijk van de leeftijd
  Zuigelingen 0 - 3 maanden: 1 - 2 druppels
  Voor baby's van 3 - 6 maanden: 2 - 3 druppels
  Voor baby's van 6 - 12 maanden: 2 - 4 druppels
  Voor zuigelingen 12 - 36 maanden: 3 - 5 druppels
  Voor een kind van 4 tot 7 jaar: 4 tot 6 druppels
  Voor een kind van 7 tot 12 jaar: 5 tot 8 druppels
  Adolescenten 12+ en volwassenen: 6 - 10 druppels

  Ingrediënten: INCI: Citrus Limon Peel Oil*, Eucalyptus Staigeriana Oil, Lavandula Angustifolia Flower Oil*, Matricaria Recutita Flower Oil*, limoneen**, linalool**, geraniol**, citral**, coumarine**.
  * ecologische component
  **van nature aanwezig in essentiële oliën

  Herkomst: EU
  Inhoud: glazen flesje van 5 ml
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie