• Aromatherapie Etherische Oliën Pure Rozemarijn 5 ml

  Essentiële olie van rozemarijn is nuttig tijdens griepepidemieën, wanneer er bronchitis, longontsteking, sinusitis is!
  Status: ~ Momenteel uitverkocht ~
  Producent: Aromama
  Code: 4779046412639
  Prijs:
  9.99

  Beschrijving
  "Aroma van pure rozemarijn etherische olie"

  Essentiële olie van rozemarijn staat bekend om zijn stimulerende eigenschappen, groenblijvend hout en kruidenaroma. Het is een van de meest waardevolle essentiële oliën in de klassieke aromatherapie. Essentiële olie van rozemarijn wordt aanbevolen voor griepepidemieën tijdens bronchitis, longontsteking, sinusitis. Essentiële olie van rozemarijn wordt zeer gewaardeerd om zijn gladmakende en samentrekkende eigenschappen, evenals haarversterkende eigenschappen. Het is perfect voor degenen die studeren, werken of lange afstanden rijden - de energetische geur van rozemarijn stimuleert het zenuwstelsel en activeert de hersenen. Het gaat goed samen met essentiële oliën van lavendel, munt, eucalyptus, citroen en bergamot. Het wordt

  Het wordt NIET AANBEVOLEN tijdens zwangerschap, kinderen jonger dan 7 jaar, mensen met astma, epilepsie en hoge bloeddruk. Vanwege de sterke werking en het stimulerende effect raden we aan om de rosmarin-gerelateerde therapie in het eerste deel van de dag te nemen.

  Gebruiksaanwijzing
  • Als je bronchitis, sinusitis of een andere aandoening van de luchtwegen heeft, gebruik dan etherische olie van rozemarijn in een verstuiver. Om het effect te versterken, meng je rozemarijnolie met essentiële oliën van eucalyptus of pepermunt. Deze oliën stimuleren het immuunsysteem, desinfecteren de luchtwegen en versnellen het herstel. Houd er rekening mee dat het ook de lucht in huis reinigt! Voeg 6 tot 8 druppels toe aan de etherische oliediffuser.

  • Gebruik rozemarijn in je diffuser tijdens het studeren of werken, deze geur bevordert de concentratie! Combineer in dit geval rozemarijn met citroen, dat stimuleert ook de hersenactiviteit.

  • Als je je in de Provence wilt voelen, voeg dan 3 druppels rozemarijn en 5 druppels lavendel toe aan je diffuser. Het is een traditionele synergie die de typische bohemien sfeer van Zuid-Frankrijk creëert.

  • Reinig in het koude winterseizoen je vloeren en meubels met waswater waaraan 8 - 10 druppels rozemarijnolie zijn toegevoegd en reinig de oppervlakken en vloeren met een vochtige doek. Rozemarijn desinfecteert niet alleen, maar geeft ook een warm, gezellig aroma.

  • Als je hevig hoest, bronchitis of longontsteking heeft, bereidt je het mengsel voor op massage (alleen voor volwassenen!): 50 ml zoete amandelolie + 5 druppels rozemarijn + 5 druppels tijm en 5 druppels radiale eucalyptus. Wrijf meerdere keren per dag over de borst en rug. Denk eraan het niet te gebruiken bij koorts (hoge temperatuur)!

  • Als je je niet gezond voelt, wrijf dan je voeten in met essentiële olie van rozemarijn. Herhaal dit 2 tot 3 keer per dag. Geldig voor kinderen vanaf 7 jaar en volwassenen.

  • Om ongewenste cellulitis te verwijderen, bereidt je het volgende mengsel voor: 50 ml zoete amandelolie + 20 druppels roze pompelmoes, 20 druppels essentiële olie van rozemarijn. Masseer de olie direct na het bad in de vochtige huid van de dijen, billen, buik.

  • Rozemarijn is bijzonder geschikt voor hoofdhuid- en haarverzorging. Heb je dun haar of valt je haar uit als je het wast, voeg dan een paar druppels rozemarijn toe aan je shampoo, conditioner of masker. Dit zal helpen het haar te versterken en het te laten glanzen.

  • Als het haar langzaam groeit, uitvalt, bereid dan een geweldig masker voor: 50 ml cameliazaadolie + 15 druppels rozemarijn + 15 druppels etherische olie van tijm. Masseer de olie actief in de haarwortels, doe een douchemuts op en wacht 15 - 20 minuten, was en spoel zoals gewoonlijk. Herhaal deze procedure minstens twee keer per week of vaker. Dit zal de bloedcirculatie stimuleren zodat meer zuurstof en voedingsstoffen de haarwortels bereiken, wat op de lange termijn resultaat zal geven - sterk, glanzend haar, dat ook sneller zal groeien.

  • Rozemarijn wordt veel gebruikt als spier- en gewrichtspijnstiller voor neuralgie. Meng in dergelijke gevallen verschillende oliën om een ​​speciaal product te verkrijgen waarmee de pijnlijke plekken tweemaal per dag kunnen worden gemasseerd: 50 ml zoete amandelolie + 15 druppels rozemarijn, 10 druppels lavendel en 5 druppels etherische olie van kamille.

  • Als je symptomen van luchtwegaandoeningen hebt, maar geen koorts hebt, bereidt je dan een aromatherapiebad met rozemarijnolie. Houd er rekening mee dat essentiële oliën onoplosbaar zijn in water en dat je ze moet verdunnen voordat je ze aan water toevoegt. Voeg een theelepel plantaardige olie of ½ theelepel melk toe aan een bepaald aantal druppels etherische olie en giet alles in het badwater.

  Kinderen 7 - 12 jaar: 3 - 4 druppels
  Adolescenten 12+ en volwassenen: 5 - 8 druppels

  Aromatherapiebaden worden NIET sterk aanbevolen voor mensen met hoge bloeddruk.

  Ingrediënten: INCI: Rosmarinus Officinalis Bladolie*, limoneen**, linalool**.
  * ecologische component
  **van nature aanwezig in essentiële oliën

  Herkomst: EU
  Inhoud: glazen flesje van 5 ml
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie