• Aromatherapie Etherische Oliën Thee Boom 5 ml Vegan

  Antivirale, antibacteriële, schimmelwerende en immuunsysteem stimulerende, krachtige tea tree etherische olie kan indien nodig direct op de huid worden aangebracht!
  Producent: Aromama
  Code: 4779046412493
  Prijs:
  8.99

  Beschrijving
  "Pure Tea Tree (thee boom) etherische olie"

  Een van de meest veelzijdige en wetenschappelijk onderzochte etherische oliën van theeboom staat zeker op de plank van je geuren. Antivirale, antibacteriële, schimmelwerende en immuunsysteem stimulerende, krachtige tea tree etherische olie kan indien nodig direct op de huid worden aangebracht. Tea tree etherische olie wordt gebruikt om verkoudheid te voorkomen, beschadigde, geïnfecteerde huid te behandelen, huiduitslag te verminderen, virale huidinfecties te verminderen en als een krachtig antisepticum tijdens epidemieën om oppervlakken thuis schoon te maken. Tea tree etherische olie heeft een intens plantenaroma, geneest, met een lichte mentholnoot.

  Honderden jaren geleden kenden Australische aboriginals al de therapeutische eigenschappen van tea tree etherische olie. Aboriginals bouwden luifels van de bast van de theeboom, maakten kano's, maakten omhulsels voor messen en kauwden op verse theeboombladeren als er besmettelijke ziekten waren. Tea tree bladeren werden veel gebruikt om wonden te helen. De theeboom werd in 1927 in Europa bekend en wetenschappers evalueerden onmiddellijk de therapeutische eigenschappen van deze plant. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd de theeboom gebruikt als een therapeutisch middel door soldaten die in de tropen vochten.

  Tegenwoordig is tea tree etherische olie algemeen bekend, het wordt gebruikt in de tandheelkunde, cosmetica, parfumerie en de chemische industrie. Tea tree etherische olie wordt gebruikt om verkoudheid te voorkomen, beschadigde, geïnfecteerde huid te behandelen, huiduitslag te verminderen, virale huidinfecties te verminderen en als een krachtig antisepticum tijdens epidemieën om oppervlakken thuis schoon te maken. Tea tree etherische olie heeft een intens plantenaroma, geneest, met een lichte mentholnoot. Het is perfect compatibel met essentiële oliën van lavendel, citroen, radiaal en staigeriana eucalyptus, rozemarijn, tijm, bergamot, grapefruit, munt en citroengras. De geur van tea tree is een uitstekende afweermiddel, dus het wordt vaak opgenomen in muggen- en tekenwerende producten.

  Tea tree etherische olie is veilig te gebruiken voor baby's vanaf 6 maanden en het hele gezin. Gebruik tijdens de zwangerschap alleen indien nodig, maar het is veilig tijdens het geven van borstvoeding.

  Gebruiksaanwijzing
  Als je ziek bent of het gevoel hebt dat je hoest, verstuif dan de etherische olie van theeboom in een elektrische diffuser. Essentiële oliën reinigen de lucht en voorkomen dat de infectie zich binnenshuis verspreidt. Voeg gedurende de dag 6-8 druppels etherische olie toe, 3-4 druppels 's nachts. Merk op dat een intens aroma een rustige slaap kan verstoren.

  Probeer het eens
  • Als je geen elektrische diffuser hebt, maak dan je eigen spray: voeg 100 ml water en 50 druppels tea tree etherische olie toe aan een donkere glazen fles, draai de dop erop en schud de fles krachtig en spuit indien nodig. Goed schudden voor elke verstuiving, aangezien de essentiële oliën onoplosbaar zijn in water.

  • Tijdens epidemieën, als er sprake is van verkoudheid en virale ziekte, voeg dan 8-10 druppels PURE tea tree essentiële olie toe aan een emmer water, week het in een doek of dweil en gebruik het om de oppervlakken van het meubilair schoon te maken en te wassen de vloeren. Dit reinigt het oppervlak en stopt de verspreiding van infecties.

  • Als je verkouden bent, activeer dan onmiddellijk uw immuunsysteem! Wrijf je voeten twee tot drie dagen in met PURE, onverdunde etherische olie van tea tree. Dit is een geweldige eerste hulp voor de immuniteit!

  • Als je neus drupt, maak dan de legendarische "Bowl"! Voeg 6 druppels tea tree 20ml zoete amandelolie toe, meng en smeer om de 2 uur lichtjes op je neus.
  • Glansspoelmiddel voor aromatherapie helpt keelpijn, stomatitis, parodontitis, ongemak na een tandartsbezoek en een onaangename mondgeur onder controle te houden: meng een theelepel zout en 3-5 druppels etherische olie van tea tree in een glas warm water, meng goed en spoel uw mond meerdere keren per dag. Deze procedure is geschikt voor volwassenen en ook voor kinderen die al weten hoe ze hun mond moeten spoelen en vloeistof moeten uitspugen.

  • Win de strijd tegen huiduitslag door kou! Zodra je de eerste symptomen en jeuk voelt, breng je PURE tea tree etherische olie aan op het getroffen gebied. Herhaal deze procedure om de twee uur totdat de pompen volledig droog zijn.

  • Breng meerdere keren per dag PURE tea tree etherische olie aan op waterpokkenpompen. De theeboom zal niet alleen de blaren uitdrogen, maar ook desinfecteren, beschermen tegen infectie en jeuk verminderen.

  • Als je een pompje op je gezicht of rug voelt, breng dan PURE tea tree essentiële olie rechtstreeks op de geïrriteerde huid aan. De theeboom zal desinfecteren, uitdrogen en voorkomen dat acne groeit. Je kunt ook een paar druppels etherische olie van tea tree aan je gezichts- of lichaamswassing toevoegen (voeg een kleine hoeveelheid olie toe tijdens gebruik, omdat het toevoegen van etherische oliën aan het hele pakket de consistentie van het product kan veranderen).

  • Maak je eigen antibacteriële zeep! Voeg 20 druppels tea tree etherische olie 200ml toe aan geurloze vloeibare zeep, goed schudden tot zeep en olie

  • Tea tree is een krachtig middel tegen roos. Voeg een paar druppels tea tree olie toe aan de dagelijkse shampoo en was je haar ermee. Je kunt het zowel aan de conditioner als aan het masker toevoegen - de tea tree laat je haar ook weer glanzen!

  • Tea tree etherische olie is extreem huidvriendelijk. Indien nodig kunt u het altijd schoon en onverdund gebruiken: licht aanbrengen op zweren, muggenbeten, schrammen, blaren, schaafwonden of andere kleine huidbeschadigingen.

  • Tea tree maskeert perfect de geur van het lichaam en stoot muggen en teken af.

  • Om het effect van het spray-afstotend middel te versterken, brengt u etherische olie van theeboom aan op kleding: armbanden, broekspijpen, hoeden, schoenen, bovenkleding en meer. De etherische olie zal geleidelijk verdampen in de hitte van het lichaam en zal je veel langer beschermen tegen insecten.

  • Als u last heeft van een urineweginfectie (UTI), voeg dan een theelepel bakpoeder en 10 druppels etherische olie van tea tree toe in een warm bad. Ga er 10-15 minuten in zitten en masseer vervolgens de onderbuik en de rug met het volgende mengsel: 20 ml zoete amandelolie, 6 druppels tea tree en 4 druppels etherische olie van kamille.

  • Aromatherapiebaden met tea tree etherische olie hebben een antibacteriële werking, stimuleren het immuunsysteem, helpen bij verkoudheid, vergemakkelijken de ademhaling en bevorderen het slijm.

  Let op: Voeg nooit pure etherische olie toe aan het bad. Voeg de benodigde hoeveelheid etherische olie toe aan een theelepel tafelzout, zoete amandelolie of een glas melk en voeg het mengsel toe aan het badwater.

  Aantal druppels volgens leeftijd
  Voor baby's van 6 - 12 maanden: 1 - 2 druppels
  Voor kinderen - 1 - 2 jaar: 2 - 3 druppels
  Voor kinderen van 2 - 3 jaar: 3 - 4 druppels
  Voor kinderen van 3 tot 7 jaar: 4 tot 5 druppels
  Kinderen 7 - 12 jaar: 4 - 6 druppels
  Adolescenten 12+ en volwassenen: 5 - 8 druppels

  Ingrediënten: INCI: Melaleuca Alternifolia Bladolie*, limoneen**, linalool**.
  * ecologische component
  **van nature aanwezig in essentiële oliën

  Herkomst: EU
  Inhoud: glazen flesje van 5 ml
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie