• Aromatherapie Etherische Olie Mix Engel van Emoties 5 ml

  Wanneer het hart wordt verstoord door grote veranderingen of een nieuwe fase van angst en spanning, vermoeidheid, gemengde gevoelens, rusteloze slaap, zal de Engel van Emoties een grote hulp zijn!
  Status: ~ Momenteel uitverkocht ~
  Producent: Aromama
  Code: 4779046412349
  Prijs:
  11.99

  Beschrijving
  "Essentiële oliemix - Engel van emoties"

  Dit mengsel bestaat uit zes essentiële oliën "Engel van Emoties " omgeven door een geurig omhulsel van veiligheid, wanneer het hart wordt geschud door een grote verandering of een periode van angst en spanning, vermoeidheid, gemengde gevoelens, rusteloze slaap. Het zachte, aangename aroma van zorgvuldig geselecteerde essentiële oliën kalmeert en helpt ontspannen.

  "Engel van Emoties " is geschikt voor baby's vanaf de geboorte en het hele gezin, maar ook voor bijzonder gevoelige kleuters en kinderen in de schoolgaande leeftijd. Niet geschikt voor zwangere vrouwen.

  Gebruiksaanwijzing
  • De etherische oliemelange "Engel van Emoties " is vooral bedoeld voor kinderen door druppelen op kleding (schoudergordel) en als beschermengel die het hartje beschermt tegen spanning en angst bij de eerste serieuze ervaringen: scheiding van ouders of een veilige thuisomgeving en aan de slag in een nieuw team met onbekende kinderen. Giet een druppel van het mengsel op bovenkleding (schoudergordel), een sjaal of een knuffel die de hele dag bij de baby is. De etherische olie verdampt door de warmte van het lichaam en verspreidt het aroma.

  • Plaats voor de allerkleinsten een drop angel op een kinderwagen, een autostoeldoek, een hangmat of een hangend speelgoed.

  • "Engel van Emoties " is geschikt voor baby's vanaf de geboorte en het hele gezin, maar ook voor bijzonder gevoelige kleuters en kinderen in de schoolgaande leeftijd. Niet geschikt voor zwangere vrouwen.

  • Het mengsel kan ook worden gebruikt voor verdamping in een etherische oliediffuser of olielamp.

  • Dit mengsel laat geen vlekken achter en vervaagt de kleuren van de stof niet. Het aroma is zeer zacht en aangenaam, zodat het zelfs de meest gevoelige luchtwegen niet irriteert.

  Ingrediënten: INCI: Lavendel Angustifolia Bloemolie*, Citrus Aurantium Bergamia Schilolie*, Origanum Marjorana Bladolie*, Melaleuca Ericifolia Bladolie, Cananga Odorata Bloemolie*, Anthemis Nobilis Bloemolie*, Linalool**, Limoneen**, Geraniol* *, benzylbenzoaat **, citronellol **, citral **, benzylsalicylaat **, farnesol **, eugenol **, isoeugenol **.
  * ecologische component
  **van nature aanwezig in essentiële oliën

  Herkomst: EU
  Inhoud: glazen flesje van 5 ml
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie