• Aromatherapie Etherische Olie Mix Gezondheids Engel 5 ml

  Omringd door een geurig schild wanneer het virusseizoen woedt!
  Status: ~ Momenteel uitverkocht ~
  Producent: Aromama
  Code: 4779046412332
  Prijs:
  10.99

  Beschrijving
  "Essentiële oliemix voor verkoudheid bij kinderen - Gezondheids Engel"

  "Gezondheids Engel" zal je omringen met een geurig schild wanneer het griepseizoen woedt, en zal je helpen het hele jaar door gezond te blijven! De essentiële oliën in het mengsel hebben sterke antibacteriële eigenschappen. Het heeft een gunstig effect op de luchtwegen, reinigt de lucht van ziekteverwekkers en, last but not least, wekt het het immuunsysteem. Dit is de perfecte helper in het koude seizoen! De synergie van etherische oliën "Gezondheids Engel" kun je gebruiken voor baby's vanaf 6 maanden en voor het hele gezin, vooral voor kleuters en basisschoolleerlingen die sociale evenementen bijwonen.

  Onze aanbeveling - gebruik het tijdens de zwangerschap alleen als dat nodig is, bijvoorbeeld als je griep krijgt. De veiligste manier om het te gebruiken tijdens de zwangerschap is met een etherische oliediffuser of olielamp.

  Gebruiksaanwijzing
  • "Gezondheids Engel" is ontworpen om op kleding te druppelen (op de schouderlijn) zodat het als engel beschermt en bestrijdt tegen vreemde bacteriën en virussen. Breng in het koude seizoen, om griep of verkoudheid te voorkomen, het mengsel aan op het buitenste deel van de bovenkleding (op de schouderlijn), sjaals of zachte items waar het kind van houdt en het meest draagt. Essentiële oliën verdampen door lichaamswarmte en beschermen tegen vreemde bacteriën en virussen. Het mengsel laat geen vlekken of andere sporen achter en tast de kwaliteit of kleur van de stof niet aan. Het aroma is mild genoeg om de gevoelige luchtwegen niet te irriteren.

  • Breng de "Gezondheids Engel" aan op het stoffen gedeelte van de kinderwagen, op het autostoeltje, het speelgoed of de mousseline doek.

  • Als je mini een verstopte neus heeft en moeite heeft met ademhalen, doe dan ÉÉN druppel "Gezondheids Engel" op een kussen (op een hoek waar er geen direct huidcontact is) of op beddengoed. Essentiële oliën zullen verdampen, helpen de luchtwegen te reinigen en vrij te maken.

  • Als je denkt dat je kindje verkouden wordt of verkouden is, vernevel het mengsel dan met een etherische oliediffuser of olielamp. De essentiële oliën zullen de lucht zuiveren, de ademhaling vergemakkelijken en de verspreiding van infecties in het gezin binnenshuis stoppen. Voeg gedurende de dag 6 tot 8 druppels van het mengsel toe aan de diffuser of olielamp, 3 tot 4 druppels 's nachts. Houd er rekening mee dat een sterk en intens aroma de kwaliteit van de slaap kan beïnvloeden door deze te verstoren.

  • Als je geen elektrische diffuser of olielamp hebt, kun je eenvoudig een spray van het mengsel maken! Giet 100 ml water in een donkere glazen fles, voeg 40 tot 50 druppels van het etherische oliemengsel "Gezondheids Engel" toe. Draai de dop erop en schud de fles krachtig en spuit indien nodig! Onthoud dat etherische oliën onoplosbaar zijn in water, dus goed schudden voor het sprayen!

  • Eerste hulp bij griep: wrijf de voetzolen in met onverdunde "Gezondheids Engel". Het duurt maar een paar minuten voordat de essentiële oliën het lichaam binnendringen en het immuunsysteem stimuleren en helpen om sneller te herstellen. We raden aan deze procedure 2-3 keer per dag te herhalen.

  • Aromatherapiebaden met het mengsel "Gezondheids Engel" zullen je aangenaam verwarmen, de bovenste luchtwegen openen en je neus vrijmaken, het hoesten vergemakkelijken en het natuurlijke afweersysteem van het lichaam stimuleren. Als je verkouden bent (maar geen koorts), neem dan een warm bad - essentiële oliën in het bad werken op twee manieren: door de neus en door de huid.

  Let op: Voeg nooit PURE etherische olie toe aan het bad. Voeg het juiste aantal druppels etherische oliën toe aan een theelepel zoete amandelolie en voeg dit mengsel toe aan het bad. Baad minimaal 7 - 10 minuten, zodat de essentiële oliën het lichaam kunnen binnendringen.

  Aantal druppels afhankelijk van leeftijd
  Voor baby's van 6 - 12 maanden: 1 - 3 druppels
  Voor baby's van 12 - 36 maanden: 2 - 4 druppels
  3 - 7 jaar oude kinderen: 3 - 5 druppels
  Kinderen 7 - 12 jaar: 4 - 6 druppels
  Adolescenten 12+ en volwassenen: 6 - 10 druppels

  ALLEEN VOOR UITWENDIG GEBRUIK. Buiten bereik van kinderen houden!

  Ingrediënten: INCI: Melaleuca Ericifolia Bladolie, Thymus Vulgaris Bloem/Bladolie*, Citrus Limon Peel Oil*, Pinus Sylvestris Bladolie*, Eucalyptus Staigeriana Tak/Bladolie, Eucalyptus Radiata Bladolie*, Melaleuca Alternifolia Bladolie*, linalool* *, limoneen **, citral **, geraniol **.
  * ecologische component
  **van nature aanwezig in essentiële oliën

  Herkomst: EU
  Inhoud: glazen flesje van 5 ml
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie