• Aromatherapie Etherische Olie Mix Immuniteit 5 ml

  Een geweldige aromahulp in het koude seizoen!
  Status: ~ Momenteel uitverkocht ~
  Producent: Aromama
  Code: 4779046419621
  Prijs:
  11.99

  Beschrijving
  "Essentiële oliemix - immuniteit"

  Een selectie van rijke, zorgvuldig geselecteerde essentiële oliën om het immuunsysteem te activeren en de gezondheid van de luchtwegen te behouden. Een geweldige aromahulp in het koude seizoen! De essentiële oliën van rosalin, staigeriana eucalyptus, mirte, linalool-achtige tijm, citroen worden traditioneel gebruikt om de symptomen van verzwakte immuniteit, verkoudheid, loopneus en hoest te verlichten. Geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden en het hele gezin. Niet aanbevolen voor gebruik tijdens de zwangerschap, borstvoeding is veilig.

  Mogelijkheden en soorten gebruik
  • Als je ziek bent of het gevoel hebt dat je al verkouden bent, verdamp het mengsel dan in een etherische oliediffuser of oliefolder. Voeg overdag 6-8 druppels toe in de diffuser, 's nachts niet meer dan 3-4, omdat het intense aroma een rustige slaap kan verstoren. Het mengsel "Immuniteit" is zeer geschikt voor verkoudheidspreventie op kantoor, kleuterschool, schoolklas of ergens anders waar veel mensen samenkomen. Essentiële oliën zuiveren de lucht, vergemakkelijken de ademhaling, stoppen de verspreiding van infecties binnenshuis en stimuleren de afweer van het lichaam.

  • Als je geen elektrische etherische olieverspreider of olielamp heeft, kunt je een luchtontsmettingsspray bereiden: in een glazen fles van 100 ml, 40-50 druppels van het etherische oliemengsel "Immuniteit" toevoegen, water toevoegen (ongeveer 100 ml ) en spuit indien nodig binnenshuis. Schud het mengsel voor elk gebruik goed, aangezien de essentiële oliën onoplosbaar zijn in water.

  • Maak antibacteriële handzeep! Voeg 20 druppels Immuniteit aan 200 ml geurvrije vloeibare zeep toe en schud de dispenser voor vloeibare zeep goed om de etherische olie gelijkmatig in de zeepbasis te verdelen.

  • Reinig tijdens epidemieën, verkoudheden of infectieziekten de oppervlakken van het huis met een desinfecterende oplossing van water en etherische oliën. Dit helpt de verspreiding van de infectie te stoppen, geeft het huis extra netheid en een aangenaam aroma. Voeg 10 druppels van de wateremmer "Immuniteit" toe die je van plan bent te gebruiken om de vloer en het meubilair te reinigen, bevochtig een doek en reinig de oppervlakken.

  • Als je neus verstopt is, breng dan ÉÉN DRUPPEL “Immuniteit” aan op warme handen, wrijf en inhaleer een paar minuten. Je kunt ook inhaleren van een papieren handdoek, een stuk doek, enz.

  • Eerste hulp bij verkoudheid: voeten insmeren met onverdunde "Immuniteit". Na een paar minuten komen de essentiële oliën in je lichaam, stimuleren ze het immuunsysteem en helpen ze je sneller te herstellen. We raden aan om de procedures 2-3 keer per dag te herhalen.

  • Symptomen van keelpijn, parodontitis, ongemak na tandheelkundige ingrepen en onaangename geuren in de mond zullen worden verlicht door spoelen met aromatherapie: voeg 3-5 druppels zout toe aan de theelepel van het mengsel "Immuniteit", voeg zout toe aan een glas warme water, meng grondig en spoel meerdere keren per dag. De procedure is geschikt voor volwassenen en kinderen die al weten hoe ze vloeistof moeten spoelen en uitspugen.

  • Breng tijdens epidemieën, ter voorkoming van verkoudheid, het mengsel “Immuniteit” aan op sjaals of bovenkleding (schoudergordels) voordat je naar verzamelplaatsen, scholen, kleuterscholen of kantoren gaat. Essentiële oliën verdampen door lichaamswarmte en beschermen je zo tegen vreemde bacteriën en virussen.

  • Dit mengsel "Immuniteit" is ideaal voor gebruik in de sauna! Giet heet water (60-70 graden temp.) In een metalen kom, voeg 20-30 druppels etherische olie toe en stoom in de heetste hoek van de sauna.

  • Aromatherapie in bad werkt op twee manieren: via de geur en via de huid. Het bad, dat ruikt naar het mengsel "Immuniteit" stimuleert niet alleen het immuunsysteem, maar verwarmt ook aangenaam en opent de luchtwegen, verstopte neus en verlicht hoest, dus als je ziek bent (maar geen koorts), ga dan zeker in de genezend bad.

  Let op: Druppel nooit schone, onverdunde etherische oliën rechtstreeks in het badwater!

  Voeg de benodigde hoeveelheid druppels etherische olie toe aan een half glas melk of een theelepel plantaardige olie (zoals zoete amandelen) en giet het dan pas in het bad. Ga minimaal 7-10 minuten in bad liggen om de essentiële oliën in het lichaam te laten komen.

  Aantal druppels van het mengsel "Immuniteit" voor het bad naar leeftijd
  2 jaar oude kinderen - 2-3 druppels;
  3 jaar oude kinderen - 2-4 druppels;
  7 jaar oude kinderen - 3-5 druppels;
  7-12 jaar oude kinderen - 4-6 druppels;
  12+ jaar oude adolescenten en volwassenen 5-8 druppels.

  Alleen voor uitwendig gebruik!
  Buiten bereik van kinderen houden!

  Belangrijk! Voordat je het product gebruikt, raden we een huidgevoeligheidstest aan: breng een kleine hoeveelheid aan in de onderarm en observeer op bijwerkingen zoals uitslag, roodheid, jeuk, enz.

  Ingrediënten: INCI: Melaleuca Ericifolia Bladolie, Eucalyptus Staigeriana Olie, Myrtus Communis Bladolie, Thymus Vulgaris Bloem/Bladolie*, Citrus Limon Peel Oil*, Linalool**, Limoneen**, Citral**, Geraniol**
  * ecologische component
  **van nature aanwezig in essentiële oliën

  Herkomst: EU
  Inhoud: glazen flesje van 5 ml
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie