• Aromatherapie Etherische Olie Mix voor een Betere Nachtrust

  Een mixtuur voor een diepe en ontspannende, rustige slaap die een gunstig effect heeft op de luchtwegen!
  Status: ~ Momenteel uitverkocht ~
  Producent: Aromama
  Code: 4779046412301
  Prijs:
  16.99

  Beschrijving
  Geur-etherische oliemix om beter te slapen (betere nachtrust).

  Een mix van intense, exclusieve en luxueuze essentiële oliën voor een diepe en ontspannende, vredige slaap. Dankzij de essentiële oliën van Provençaalse lavendel, Romeinse kamille en Omaanse wierook (Frankinsence), "Sweet dreams!", De mix van oliën met ontstekingsremmende werking, verlicht pijn en heeft een positieve werking op de huid.

  Gebruiksaanwijzing
  • Diffuus of druppel in de olielamp "Sweet dreams!" Deze geur kalmeert en verbetert niet alleen de slaapkwaliteit, maar zuivert ook de binnenlucht van pathogene microflora. Biologische etherische olie van kamille beschermt de pasgeborene perfect tegen ziekten.
  • Als je geen elektrische diffuser of olielamp hebt, breng dan "Sweet Dreams" aan op een kussen of nachtjapon! Essentiële oliën zullen 's nachts lichaamswarmte verdampen, het zenuwstelsel kalmeren en de slaap verbeteren. Let op: breng slechts EEN druppel aan, anders wordt het aroma te intens en kan het de slaap verstoren.
  • Indien nodig, "Sweet Dreams!" Kan onverdund gebruikt worden, omdat de etherische oliën van dit mengsel de huid niet irriteren. Het is vooral effectief bij de behandeling van waterpokkenpompen, verkoudheidspompen, schaafwonden (blaren), kneuzingen, verse littekens, insectenbeten en elke andere huid. Behandel beschadigde plekken indien nodig plaatselijk.

  Voor baby's van 0 - 3 maanden: 1 - 2 druppels
  Voor baby's van 3 - 6 maanden: 2 - 3 druppels
  Voor baby's van 6 - 12 maanden: 3 - 4 druppels
  Voor zuigelingen 12 - 36 maanden: 4 - 5 druppels
  Oudere kinderen en volwassenen: 5 - 8 druppels

  Let op: Voordat je dit product gebruikt, raden we aan om het op de huid te testen om allergische reacties zoals uitslag, roodheid, jeuk te voorkomen. Breng een beetje olie aan in de elleboog en observeer!

  Ingrediënten: INCI: Lavendel Angustifolia Bloemolie*, Boswellia Serrata Harsextract*, Anthemis Nobilis Bloemolie*, Linalool**, Limoneen**, Geraniol**, Coumarine**.
  * ecologische component
  **van nature aanwezig in essentiële oliën

  Herkomst: EU
  Inhoud: 5 ml glazen flesje
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie