• Etherische oliën mix Meneer Slaap 5 ml

  Voor de zoetste dromen!
  Status: ~ Momenteel uitverkocht ~
  Producent: Aromama
  Code: 4779046412356
  Prijs:
  11.99

  Beschrijving
  Geur-etherische oliemix voor een betere slaap.

  Lichte maar rijke, met goedheid gevulde, synergetische, pure essentiële oliën. Deze mix werkt op twee manieren - lavendel- en marojanabladoliën kalmeren en ontspannen, verbeteren de slaapkwaliteit, bovendien brengen dennen- en rosaline essentiële oliën het zenuwstelsel en de emotionele toestand in evenwicht, vergemakkelijken de ademhaling en zuiveren de lucht!

  Gebruik het voor dagelijkse bedtijdrituelen of voor een korte tijd wanneer je baby/kind in een periode van snelle groei, doorkomende tandjes, vermoeidheid of stress zit. Dankzij de antibacteriële, luchtzuiverende rosalin- en dennenolie kun je deze mix gebruiken wanneer je mini verkouden is of de neus begint te lopen.

  Te gebruiken vanaf de geboorte.

  Gebruiksaanwijzing
  • Gebruik het in een etherische oliediffuser. Etherische oliën zullen de lucht heerlijk zuiveren en zorgen voor een aangename nevel. Het is voldoende om gedurende de dag 6-8 druppels aan de diffuser toe te voegen en 3-4 druppels 's nachts. De subtiele nevel verstoort je rustgevende slaap niet, terwijl de etherische oliën hun werk doen - ze vergemakkelijken de ademhaling en verlichten verstopte neuzen.
  • Breng veilig één druppel aan op een kussen, bed, sprei of zacht voorwerp. Tijdens de nacht verdampen de essentiële oliën geleidelijk, het kalmeert en vermindert stressniveaus, vergemakkelijkt de ademhaling van je baby. Deze manier is vooral geschikt als de baby een verstopte neus heeft.
  • Doe een druppel op elke schouder, op de kleding. Essentiële oliën zullen hun beste eigenschappen teruggeven door lichaamswarmte, beschermen tegen insecten en bevorderen het emotionele welzijn. Zorg ervoor dat de druppel etherische olie op het dikste deel van het kledingstuk komt, zodat de etherische oliën niet in direct contact met de huid komen.
  • Wrijf de voeten in met één druppel (onverdund). De voeten zijn het enige deel van het lichaam waar het veilig is om pure essentiële oliën te gebruiken.
  • Je kunt zelf gemakkelijk een ontspannende massageolie maken. Meng 50 ml natuurlijke olie, zoals bijvoorbeeld zoete amandel olie, met 10-12 druppels van deze mix. Masseer het direct na het bad in de vochtige huid.
  • Voeg bij het schoonmaken van het huis veilig een paar druppels olie toe aan de wateremmer, reinig alle oppervlakken met een in dit water gedrenkte doek en verfris je huis met een heerlijke geur en extra reinheid.
  • Maak je eigen spray: Giet 100 ml water en 45-50 druppels van deze mix in een donkere glazen fles, schroef de spuittip erop, schud goed en spuit indien nodig!

  Let op: Alleen voor uitwendig gebruik. Buiten bereik van kinderen houden!

  Ingrediënten: INCI: Lavendel Angustifolia Bloemolie*, Melaleuca Ericifolia Bladolie, Pinus Sylvestris Bladolie*, Origanum Majorana Bladolie, Linalool**, Limoneen**.
  * ecologische component
  **van nature aanwezig in essentiële oliën

  Herkomst: EU
  Inhoud: 5 ml glazen flesje
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie