• Wrijvende Balsem Hoest de Raaf 50 ml

  Bijzonder rijke balsem met een mild aroma om verkoudheidsverschijnselen en hoesten te verlichten, het reinigt, verwarmt en versterkt de luchtwegen, vergemakkelijkt het hoesten, vermindert keelirritatie en heesheid!
  Status: ~ Momenteel uitverkocht ~
  Producent: Aromama
  Code: 4779046412806
  Prijs:
  14.99

  Beschrijving
  "Anti-Hoestbalsem - Raaf"

  Extra rijke balsem met een mild aroma om verkoudheidsverschijnselen en hoesten te verlichten. De balsem bevat essentiële oliën die de luchtwegen reinigen, verwarmen en versterken, hoesten vergemakkelijken, nekirritatie en heesheid verminderen. Deze balsem heeft niet het gebruikelijke verkoelende of verwarmende effect, waar kinderen meestal niet van houden. Geschikt voor baby's vanaf 6 maanden en het hele gezin!

  Gebruik en instructies
  • Wrijf de borst, rug en nek tweemaal per dag in met een kleine hoeveelheid balsem.

  • Los een kleine hoeveelheid balsem op in warm badwater om het hoesten te vergemakkelijken.

  Let op: Voordat je dit product gebruikt, raden we aan om het op de huid te testen om allergische reacties zoals uitslag, roodheid, jeuk te voorkomen. Breng een beetje olie aan in de elleboog en observeer!

  Net als bij andere producten die olie en boter bevatten, raden we aan om het direct na een bad of douche op een vochtige huid te gebruiken. Hierdoor kunnen de oliën volledig in de huid worden opgenomen en wordt het risico op huidirritatie verminderd (als de oliën zich vermengen met zweet, kan er warmte-uitslag ontstaan).

  Ingrediënten: INCI: Mangifera Indica Seed Butter, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Thymus Vulgaris Flower / Leaf Oil, *, Melaleuca Ericifolia Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Flower Oil *, Eucalyptus Radiata Leaf Oil *, Abies Alba Leaf Oil *, Melaleuca Alternif *, Anthemis Nobilis Bloemolie *, Ricinus Communis Zaadolie *, Styrax Benzoin Harsolie, Tocoferol (vit.E), Linalool **, Limoneen **, Geraniol **, Benzyl Alcohol **, Benzyl Benzoaat **, Cumarine * *, butylfenyl methylpropion **.

  * ecologische component
  **van nature aanwezig in essentiële oliën
  Dermatologisch getest

  Herkomst: EU
  Inhoud: 50 ml metalen doosje
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie