• Borstvoeding Fopspeen Natuurrubber XS

  Ontworpen voor moeders die borstvoeding geven!
  Producent: Goldi Sauger
  Code: GOL008
  Prijs:
  4.79


  • Speciaal ontwikkelde Goldi fopspeen zonder ring als ondersteuning voor moeders die borstvoeding geven.

   Deze zachte fopspeen imiteert de borst en geef je na het geven van de borstvoeding aan je baby. Zo is het mogelijk voor de baby om in dezelfde houding verder te ontspannen en in te slapen. Ook heel praktisch voor in de draagdoek!

   De speen is zacht, flexibel en gegarandeerd vrij van giftige stoffen. Een gezonde en veilige keuze voor je baby!

   Goldi fopspenen worden gemaakt van puur rubber van de boom Hevea Brasilienis. Deze 100% natuurlijke fopspeen is zacht, flexibel en vrij van giftige stoffen; heeft geen chemische weekmakers, parabenen, PVC of ftalaten; BPA (bisfenol-A) vrij; niet-allergeen en heeft geen kunstmatige kleurstoffen. Deze fopspenen voldoen aan de hoge Europese veiligheids- en kwaliteitsnorm EN 1400.

   Wat zijn de voordelen van Goldi natuurlijke vorm ovaal XS vanaf 0 maanden?
   Als een baby heeft geleerd hoe hij aan de borst van zijn moeder moet zogen, is de borstvoeding comfortabel en ontspannend voor zowel de moeder als de baby. Zuigen is echter ook vermoeiend voor de baby en de baby valt vaak in slaap tijdens of na het geven van borstvoeding. Als de moeder de baby vervolgens van haar borst weghaalt, zal de baby die borstvoeding krijgt vaak reageren met een heftig protest. De GOLDI natuurlijke vorm ovaal XS vanaf 0 maanden is handig voor precies dit moment, omdat het perfect huid-op-huid contact nabootst met zijn ovale tepelvorm en zijn ronde, platte, flexibele mondplaat. Een heel praktisch aspect van de fopspeen is dat de achterkant van de mondplaat geen grijplus heeft. Dit betekent dat de baby comfortabel kan slapen in de borstvoedingspositie. GOLDI adviseert de speen maximaal drie maanden te gebruiken. Nog een pluspunt voor de Goldi natuurlijke vorm ovaal XS: het zuiggedeelte is niet met lucht gevuld, waardoor het bijzonder zacht is.

   Goldi fopspenen
   ✔ 100% natuurlijk
   ✔ Vrij van schadelijke stoffen
   ✔ Heel sterk
   ✔ Extra zacht
   ✔ Milieuvriendelijk
   ✔ Volgt natuurlijke mondbewegingen

   Tip: Zorg ervoor dat je altijd in iedergeval 1 dezelfde speen op voorraad hebt. Dat voorkomt gegarandeerd een heleboel traantjes en slapeloze nachten.

   Land van productie: Italië
   Materiaal: 100% natuurlijk rubber
   Vorm: natuurlijk (afgerond)
   Maat: 0-3 maanden
   Certificeringen: Oeko-test "zeer goed", EN 14350-2, EN 1400-1-2-3

Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie