• Wasbare Borstcompressen met Zilver

  Antibacterieel en een verkoelende effecten bij pijnlijke tepels!
  Code: 220
  Prijs:
  9.89

  Beschrijving
  Veel moeders vinden borstvoeding geven het grootste plezier. Maar deze vreugde wordt vaak negatief beinvloed - door pijnlijke, gesprongen tepels of door de sterke geur van moedermelk tijdens de warmere maanden! Onze nieuwe wasbare borstompressen met zilver helpen dit te voorkomen: Bacteriën kunnen zich namelijk niet vestigen op het geïntegreerde zilvergaren. Er is dus bovendien geen onaangename geur.

  Daarnaast voelen de antibacteriële zilveren borstkompressen koel aan op de huid en ze zijn ademend. Laat gestresste tepels zelfs onder kleding "ademen" en sneller herstellen waardoor je je beter voelt tussen de borstvoedingssessies door.

  ELANEE Wasbare Zilveren Borstkompressen
  ✔ De zoogkompressen voorkomen de ontwikkeling en verspreiding van bacteriën
  ✔ Antibacteriële eigenschappen
  ✔ Voorkom onaangename geurtjes
  ✔ Comfortabel, zacht en verkoelend
  ✔ Losse stiksels zorgen voor een goede luchtcirculatie

  ELANEE Zilver zoogkompressen bestaan ​​uit een kompres van zilverdraad en een wollen kompres die vocht afvoert en de borst droog houdt. De zilverdraad voorkomt dat bacteriën zich in het kussentje vermenigvuldigen en de borst bereiken. Dit schept de ideale omstandigheden voor herstel van ontstoken tepels en voor het voorkomen van infectie.

  Land van productie: Duitsland
  Stof: 50% wol, 43,5% lyocell, 6,5% polyamide, gecoat in 99% zilver argent.
  Inhoud: 2 zoogkompressen

  Was- en onderhoudsinstructies: Gelieve in lauw water met een kleine hoeveelheid afwasmiddel te laten weken, goed uit te spoelen, water op te nemen met handdoeken, in vorm te trekken en plat te drogen. Door een beetje azijn aan het water toe te voegen, voorkom je klitten. Een zekere mate van geur is normaal voor wol.
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie