• Herbruikbare Boodschappentas met Lange Handgreep

  Voorkom verspilling met deze herbruikbare draagtassen van biologisch katoen!
  Producent: Ecodis
  Code: 2700000044919
  Prijs:
  4.99

  Beschrijving
  Biologische katoenen draagtassen / boodschappentassen met lange hengsels. Hoogwaardige, mooi afgewerkte draagtas van biologisch katoen, met stabiele, lange hengsels voor een hoge duurzaamheid.

  De GOTS- en Fair Trade-certificering wordt aangegeven via een klein label aan de buitenkant van de tas.

  Voor deze tassen van biologisch katoen combineert het spinnengaren vezels van verschillende lengtes. Hierdoor blijven de grondstofkosten laag.

  De tassen zijn gemaakt van gecertificeerd biologisch katoen en zijn gecertificeerd volgens de internationale GOTS (Global Organic Textile Standard). Sociale werkomstandigheden gegarandeerd door de SA 8000-norm, het kwaliteits- en milieumanagement van de fabrikant is gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001 en 14001 gecertificeerd. GOTS wordt erkend als een toonaangevende wereldwijde standaard voor de verwerking van textiel van biologisch geproduceerde natuurlijke vezels. Op een hoog niveau legt het milieuvereisten vast in de hele textielproductieketen, terwijl het de wettelijke sociale criteria opsomt. Kwaliteitsborging wordt uitgevoerd door middel van onafhankelijke certificering van de gehele textielketen.
   
  Daarnaast biologische katoenen tassen met het Fair Trade merk. Het Fairtrade Certified Cotton Seal wordt sinds 2007 voor textiel toegekend door de onafhankelijke certificeringsinstantie Transfair en verbetert de levensomstandigheden van producenten door een eerlijke vergoeding voor de winning van grondstoffen en naleving van minimale sociale normen bij de verwerking.

  ✔ Zonder plastic
  ✔ 100% GOTS gecertificeerd biologisch katoen
  ✔ Sterk en duurzaam
  ✔ Milieuvriendelijk alternatief voor plastic zakken

  Land van productie: India
  Afmetingen: B 38 x H 42 cm
  Stof: 100% biologisch katoen
  Certificaten: GOTS (Global Organic Textile Standard)
  Was- en onderhoudsinstructies: machinewasbaar op 30 ° C, nat hangend en mag drogen.
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie