• Bijtwortel bij Doorkomende Tandjes

  Bijtwortel als natuurlijk hulpmiddel om pijn en het vervelende gevoel bij het doorkomen van de eerste tandjes en kiezen te verzachten!
  Producent: Iobio
  Code: 064010
  Prijs:
  19.90

  Beschrijving
  Bijtwortel is een oeroud Oosterijks middeltje voor pijnverlichting bij het doorkomen van tanden en kiezen bij jonge kinderen.  Deze Iriswortel was vroeger praktisch in iedere apotheek te verkrijgen maar vanwege onconstante oogst is dit eeuwenoud natuurlijk geneesmiddel over de jaren uit de meeste schappen verdwenen helaas. Wij hebben een leverancier gevonden en kunnen het gebruik ervan als "bijthoutje" om de pijn bij het doorbreken van de eerste tandjes te verlichten en het doorkomen te ondersteunen van harte aanraden.

  De bijtwortel mag 5 maal per dag worden gebruikt om op te kauwen voor ca. 2 minuten en dan altijd onder toezicht van een ouder en alleen voor pijnbestrijding bij doorkomende tandjes. Als de tandjes eenmaal door zijn kun je stoppen met het gebruik van de bijtwortel.

  Wij raden aan het lint stevig aan een houten speeltje te bevestigen. Het lint dus onder geen beding rond de hals van het kind doen.

  Onderhoud van de iriswortel
  De iriswortel om hygiënische redenen voor gebruik enkele seconden in kokend water leggen en daarna hangend op kamertemperatuur laten drogen. Hierna is de bijtwortel klaar om te gebruiken.

  Hoe bewaar ik de bijtwortel?
  Bewaar de bijtwortel koel, droog en luchtdicht afgesloten indien je de bijtwortel een tijdje niet gebruikt.

  Overige hulpmiddelen bij doorkomende tandjes
  1. Barnsteenketting
  2. Bijtring

  Land van herkomst: EU
  Matriaal: Biologisch geteelde iriswortel / bijtwortel (Iris Pallida/Germanica),biologisch katoenen koord
  Maat: elke wortel is uniek en kan verschillen in maat, vorm en kleur

   
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie