• Etherische Olie Mix bij Doorkomende Tandjes - Tandenfee

  Verlicht pijn bij doorkomende tandjes van je mini!
  Status: ~ Momenteel uitverkocht ~
  Producent: Aromama
  Code: 4779046412431
  Prijs:
  7.99

  Beschrijving
  "Olie Blend voor Baby Tandjes - Tandenfee"

  Van oudsher is het bekend dat kamille wordt gebruikt als een natuurlijk middel tegen pijn en ontstekingen. Dit is precies wat een baby nodig heeft om doorkomende tandjes te krijgen: tandvleesontsteking verminderen en een goede herstellende slaap hebben. De basis van de blend zelf is zoete amandelolie, die de gevoelige babyhuid voedt en verzacht.

  "Tandenfee" is geschikt voor gebruik vanaf de geboorte. Gebruik het zodra je de eerste tekenen van tandbederf opmerkt, of je mini nu 3 of 6 maanden of ouder is.

  Gebruiksaanwijzing
  Masseer een paar druppels van het oliemengsel op de wangen, nek, achter de oren en op de kin van de baby. Voor het beste resultaat raden we aan om het elke 2 uur te herhalen.

  Tip! Oliën worden beter opgenomen als de huid licht vochtig is. Was indien mogelijk het gezichtje van je kindje voor gebruik! Als het niet mogelijk is om het gezicht van je baby snel te wassen voordat je de Tandenfee-olie gebruikt, kunt je vochtige doekjes gebruiken om het speeksel van het gezicht van je baby te reinigen (de speekselvloed neemt toe tijdens het doorkomen van de tanden), omdat een mengsel van oliën met speeksel huidproblemen kan veroorzaken. uitslag.

  Nuttig: Aangezien "Tooth Fairy" essentiële kamille-olie bevat, die pijn en ontsteking vermindert, kan dit product ook helpen bij het verlichten van oor- en nekpijn. Masseer de nek, keel en het hele buitenste deel van het oor om de twee uur met het oliemengsel. Bovendien kan onze Tandenfee-mix helpen bij het verlichten van een opgeblazen gevoel en buikpijn, spier-, gewrichts- en andere pijn. En dat allemaal dankzij de geweldige kamille!

  Let op: Alleen voor uitwendig gebruik.

  Ingrediënten: INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Matricaria Recutita Flower Oil*, Tocoferol (vit. E).
  * ecologische component
  Dermatologisch getest

  Herkomst: EU
  Inhoud: glazen flesje van 20 ml
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie