• Mondverzorging Baby Vingerhandschoen

  Met antibacteriële zilveren afwerking die de groei van bacteriën stopt!
  Code: 170170
  Prijs:
  7.99

  Beschrijving
  De mondverzorgingsvingerhandschoen (2 pack) bestaat uit twee kanten voor het masseren van het tandvlees en het reinigen van de eerste tandjes van de baby. De gladde kant masseert het tandvlees van je baby om de tandjes te helpen. Het grote oppervlak van de zachte kant maakt het perfect voor het reinigen van de eerste tandjes van baby's. In tegenstelling tot normale tandenborstels kunt u gerichte druk uitoefenen en tandvleesbeschadigingen voorkomen.

  Laat je baby spelenderwijs kennismaken met tandenpoetsen met de "zilverfee" of gebruik zelf de mondverzorgingsvingerhandschoen voor een snelle, aangename tongreiniging. Met antibacteriële zilveren afwerking die de groei van bacteriën stopt, waardoor je vingerhandschoen voor mondverzorging antibacterieel blijft.

  * De biocide werkzame stof zilvernatriumwaterstofzirkoniumfosfaat (CAS-nr. 265 647-11-8) in vezelpolymeer helpt dankzij de antibacteriële werking voorkomen dat micro-organismen zich vestigen en zich vermenigvuldigen in de vingerhandschoen.

  Toepassingsgebieden Mondverzorging Vingerhandschoen
  ✔ De mondverzorgingsvingerhouder is alleen bedoeld voor orale toepassing.
  ✔ De verschillend gestructureerde zijkanten zijn geschikt voor tandvleesmassages en het reinigen van de eerste tandjes van baby's.
  ✔ Het kan op de eerste tand worden aangebracht en traint de dagelijkse mondverzorging.
  ✔ Baby's voelen dat tandvleesmassages bijzonder rustgevend zijn wanneer de eerste minuut tanden doorbreken.
  ✔ De mondverzorgingsvingerbox kan ook door volwassenen worden gebruikt voor het reinigen van de binnenkant van de mond en de tong.

  Zorgadvies
  1. Reinig de vingerkraam grondig met water van ca. 40 °C warm voor het eerste gebruik.
  2. Spoel de vingerhouder na elke toepassing af onder stromend warm water. Knijp het vervolgens goed uit en droog het op een lichte, hygiënische plaats.
  3. De praktische dubbele verpakking maakt afwisselend gebruik in de ochtend en avond mogelijk. Als je het dagelijks gebruikt, vervang het dan na 4 tot 6 weken.
  4. Reinig het a.u.b. niet in de wasmachine of vaatwasser.

  Land van productie: Duitsland
  Materiaal: 55% polyester, 30% polyamide, 15% elastaan
  Hoeveelheid: 2 stuks, 1 voor gebruik in de ochtend en 1 voor de avond
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie