• Tandenborstel Bamboe Volwassenen

  De meest verkochte bamboe tandenborstel ter wereld voor kinderen en volwassenen!
  Producent: The Humble Co.
  Code: 7350075690044
  Kies gewenste kleur:
  • Wit
  • Zwart
  • Roze
  • Geel
  • Blauw
  • Regenboog
  Prijs:
  4.00

  Beschrijving
  Bamboe tandenborstel met zachte, BPA-vrije borstelharen! Voor elke verkochte tandenborstel wordt (de waarde van) een tandenborstel gedoneerd aan mensen in nood.

  Normale levensduur
  De Humble Brush heeft geen nadelen tegenover conventionele handtandenborstels. De ecologische bamboe tandenborstel gaat net zo lang mee als plastic tandenborstels uit massaproductie.


  Biologisch bamboe handvat
  Het handvat is gemaakt van 100% afbreekbaar bamboe welke een natuurlijke anti-slip eigenschap heeft. Humble Brush heeft een ergonomische handligging en is met zijn tijdoze en strakke ontwerp een perfect must-have accesoire voor in de badkamer.


  Duurzaam
  Wist je dat bamboe het snelst groeiend materiaal op aarde is? Het is van nature anti-bacterieel waardoor er geen pesticiden en andere hulpmiddelen nodig zijn tijdens het kweken. Een uitstekend maar ondergewaardeerd materiaal


  Composteerbare verpakking
  De Humble Brush wordt geleverd in een volledig  milieubewuste verpakking. De borstel wordt beschermd door een transparant, biologisch afbreekbaar beschermzakje volledig gemaakt van plantaardig materiaal. Het doosje is gemaakt van 100% gerecycled materiaal  Zachte haren, BPA-vrij  Al onze producten hebben zachte haren zonder BPA (bisphenol A). De borstels zijn gemaakt van nylon, een materiaal dat niet afbreekbaar, maar wel heel gemakkelijk composteerbaar is. Daar hebben we voor moeten kiezen omdat er geen vervangend plantaardig materiaal is met een levensduur van drie maanden.

  Mocht een kleurtje niet beschikbaar zijn dan sturen we een alternatief toe.

  Land van productie: verantwoord gemaakt in China
  Materiaal: natuurlijk bamboe handvat, nylon-6 borstelharen
  Borstel: zacht
  Hoeveelheid: 1 st.
  Afmeting: 19 cm
  Certificaten: Veganistisch, dierproefvrij, geverifieerd bisfenol A (BPA) vrij

Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie