• Wollen Luier Overbroekje - Bordeaux

  Deze wollen overbroekjes zijn zeer ademend!
  Producent: Disana
  Code: 1311447_1
  Kies gewenste maat:
  • 62/68 (20.00 €)
  • 74/80 (20.00 €)
  • 86/92 (23.00 €)
  • 98/104 (23.00 €)
  Prijs:
  20.00

  • Deze wollen overbroek is gemaakt van dubbel gebreide bijzonder fijne en zachte merinowol. Na meerdere wasbeurten zal de stof op maat krimpen en waterdicht worden. Deze wollen overbroekjes zijn zeer ademend!

   Wollen overbroekjes zijn zelfs geschikt voor zeer kleine kinderen. Hun hoog gebreide tailleband houdt niet alleen lekken tegen, het houdt de buik van de baby heerlijk warm en helpt tochten voorkomen. De wollen overbroek absorbeert overtollige urine, die zich bindt aan de lanoline - de natuurlijke wax op wolvezels - en wordt geneutraliseerd, dus als de wollen overbroek net vochtig is geworden, volstaat het om het broekje in de frisse lucht te laten drogen. Dankzij de natuurlijke zelfreinigende functie van de wolvezels blijft het broekje hygiënisch schoon.

   Als al het lanoline in de wollen overbroek is opgebruikt of als de broek is schoongemaakt, moet opnieuw lanoline worden toegevoegd. De eenvoudigste manier om dit te doen is met een` lanoline behandeling, waardoor het lanoline gehalte van de wol heel eenvoudig kan worden aangevuld. De wollen overbroek stopt het lekken gedurende enkele dagen of weken opnieuw.

   Land van productie: Duitsland
   Materiaal: 100% biologische merinowol
   Certificeringen: GOTS (Global Organic Textile Standard)

Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie