• Melkzuurbehandeling Intieme Zone

  Voor het verminderen van vaginale klachten en het voorkomen van bacteriële vaginale infecties!
  Status: ~ Momenteel uitverkocht ~
  Code: 730
  Prijs:
  12.50

  Beschrijving
  De meeste vrouwen herkennen dat onaangename gevoel van jeuk of een branderig gevoel in hun intieme zone, wat een teken is van een paar ongemakkelijke dagen die komen gaan. De ins en outs van wat er in hun lichaam gebeurt, zijn echter niet altijd algemeen bekend. De pH van een gezonde vagina varieert tussen 3,8 en 4,4 en is merkbaar zuurder dan de pH van de huid (die rond de 5,5 ligt). De verhoogde zuurgraad vormt een natuurlijk beschermend schild om te voorkomen dat schadelijke ziektekiemen en andere micro-organismen binnendringen. Melkzuur ondersteunt het behoud en herstel van een van nature gezonde vaginale flora. De ELANEE Melkzuurbehandeling helpt vaginale klachten te verlichten en beschermt tegen vaginale infecties.

  ELANEE melkzuurbehandeling is bijzonder geschikt voor vrouwen met een bekende vaginale onbalans (vaginale pH-waarde > 4,4), met een neiging tot vaginale infecties (bacteriële vaginose) en na een behandeling van een vaginale infectie met antibiotica of na een vaginale mycose. Het herstellen van een evenwichtige en gezonde vaginale flora voorkomt symptomen van vaginale infecties zoals jeuk, branderig gevoel, abnormale afscheiding of onaangename geur.

  ELANEE Melkzuurbehandeling
  ✔ Voor de stabilisatie en het behoud van een gezonde vaginale flora
  ✔ Vaginale klachten kunnen worden verlicht en terugkerende bacteriële vaginose kan worden bestreden
  ✔ Melkzuur ondersteunt een gezond vaginaal milieu
  ✔ Vrij van kunstmatige geur- en kleurstoffen
  ✔ Eenvoudige toediening van de gel met vaginale applicators van optimaal formaat
   
  Farmaceutisch registratienummer (PZN): 13748711

  Land van productie: Duitsland
  Inhoud: 1 melkzuurgel in tube van 20 ml, 7 apart verpakte applicators met een vulvolume van 2,5 ml, 1 gebruiksaanwijzing
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie