-40%
 • Kinderdeken Wol Puppies - Rust

  Top kwaliteit - Zacht, Licht en Warm!
  Code: KLIPPAN123011
  Prijs:
  39.90
  66.50


  • Grote warme zuiver lamswollen ledikantdeken met allemaal puppies over de gehele deken. Deze prachtige wollen deken is voorzien van een nostalgische dekensteek rondom. De kleuren zijn aan beide kanten contrair dus dat zorgt in een handomdraai voor leuke afwisseling.

   Wol is zacht, hypoallergeen, ventilerend en comfortabel en ideaal voor de koude wintermaanden. Wol is bovendien vuilafstotend en bacterie-werend, een wollen deken is daarom een goede keuze voor kinderen met huismijt allergie.

   Gebruik het dekentje voor in het kinderbedje, onderweg of gewoon als deken knus voor op de bank. Onze wollen dekens worden door professionals in de kinderopvang gebruikt! Aanbevolen door verloskundigenpraktijken.

   Waarom een wollen dekentje voor je baby?
   Een pasgeboren baby heeft soms moeite om zich warm te houden. Dit kost energie en daar moeten zij zuinig mee om gaan. Een wollen deken kan daarbij heel goed helpen, een wollen deken biedt van nature warmte en isolatie. Zelfs in de zomer is het voor je kindje behaaglijker dan het gebruik van een katoenen dekentje of een fleece dekentje. Een baby die onder (of tussen) een wollen dekentje ligt houdt zich beter op temperatuur en groeit daardoor vaak beter. Of een dekentje warm genoeg is voor jou kindje, hangt onder andere af van de kamertemperatuur waar je baby slaapt. Maar een goede leidraad is de dikte van de deken. Hoe dikker de deken, hoe warmer deze is.

   Het kinderbedje
   Belangrijk te vermelden is dat het kinderbedje altijd kort en strak wordt opgemaakt. Je kindje kan zich dan niet met zijn of haar hoofdje onder de deken woelen, zodat er nauwelijks gevaar bestaat voor warmtestuwing of het niet vrij kunnen ademen.

   Onze geweven dekens (wollen dekens en biologisch katoenen dekens) in combinatie met een lakentje biedt zeer goede ventilatie. Naast het gebruik in de kinderwagen, wieg, ledikant, kinderbed of maxicosi zijn de babydekens en wollen kinderdekens ook als wikkeldeken voor onderweg heerlijk warm en praktisch.

   Land van productie: Letland
   Materiaal: 100% lamswol
   Afmeting: 100x140 cm

Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie