• Mader Houten Tol Dennenboom op Stam

  Moeilijkheidsgraad: 5 (gemeten op een schaal van 1-6)
  Code: CA338
  Prijs:
  12.95

  • Onze nieuwe tol van Mader Kreiselmanufaktur is een aan beide zijden dansende vingertop in de vorm van een dennenboom die op een stammetje als basis zit. Staat ook geweldig leuk op je natuur - seizoenstafel!

   Moeilijkheidsgraad: 5 op 6   Mader Kreiselmanufaktur - Handgemaakt in een echte tollen-fabriek in Oostenrijk, met de hand beschilderd (ze zijn allemaal verschillend) van FSC-hout. Puur natuur, veilig en goed doordacht, duurzaam speelgoed voor je kind waarmee het op een duurzame manier kan opgroeien!

   FSC gecertificeerd
   De Forest Stewardship Council (FSC) is een non-profitorganisatie die hoge normen stelt om ervoor te zorgen dat bosbouw op een ecologisch verantwoorde en sociaal gunstige manier wordt beoefend. Als een product, zoals houten speelgoed, het label "FSC Certified" heeft, betekent dit dat het hout dat in het product is gebruikt en de fabrikant die het heeft gemaakt, voldoet aan de eisen van de Forest Stewardship Council.

   De FSC-certificering wordt beschouwd als de "gouden standaard" -aanduiding voor hout dat is geoogst uit bossen die verantwoord worden beheerd, sociaal voordelig, milieubewust en economisch levensvatbaar zijn.

   Land van productie: Oostenrijk
   Adviesleeftijd: 3+ jaar
   Afmeting: 3,8 cm
   Certificaten: FSC
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie