• Mader Houten Tol Ei met Metalen Tip - Regenboog

  Geweldig als je het naar een hoger niveau wilt tillen!
  Code: EH706
  Prijs:
  11.00

  Omschrijving
  Super soepel lopende vingertop tol met metalen punt voor kinderen vanaf 3 jaar. Handgemaakt uit één stuk esdoornhout en beschilderd in regenboogkleuren. Geweldig als je het naar een hoger niveau wilt tillen!

  Moeilijkheidsgraad: 4 op 6  Mader Kreiselmanufaktur - Handgemaakt in een echte tollen-fabriek in Oostenrijk, met de hand beschilderd (ze zijn allemaal verschillend) van FSC-hout. Puur natuur, veilig en goed doordacht, duurzaam speelgoed voor je kind waarmee het op een duurzame manier kan opgroeien!

  FSC gecertificeerd
  De Forest Stewardship Council (FSC) is een non-profitorganisatie die hoge normen stelt om ervoor te zorgen dat bosbouw op een ecologisch verantwoorde en sociaal gunstige manier wordt beoefend. Als een product, zoals houten speelgoed, het label "FSC Certified" heeft, betekent dit dat het hout dat in het product is gebruikt en de fabrikant die het heeft gemaakt, voldoet aan de eisen van de Forest Stewardship Council.

  De FSC-certificering wordt beschouwd als de "gouden standaard" -aanduiding voor hout dat is geoogst uit bossen die verantwoord worden beheerd, sociaal voordelig, milieubewust en economisch levensvatbaar zijn.

  Land van productie: Oostenrijk
  Materiaal: esdoornhout, met de hand geschilderd met natuurlijke kleurstoffen
  Adviesleeftijd: 3+ jaar
  Afmeting: 4,5 cm
  Certificaten: FSC
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie