• Mader Houten Tuimelaar en Tol Regenboog

  Houten Tuimelaar en Tol in de vorm van een bal - super gaaf babyspeelgoed!
  Status: ~ Momenteel uitverkocht ~
  Code: SH910
  Prijs:
  15.50

  Omschrijving
  Uitdagend speelgoed in eenvoudige vormen maakt baby's blij!

  Moeilijkheidsgraad: 1 op 6  De sensatie van natuurlijk gladgemaakt hout, de tastervaring van grijpspeelgoed en de fascinatie van de bewegingen van tuimelaars. Baby's hebben niet meer nodig als het om speelgoed gaat.

  Ekobebe biedt je zorgvuldig geselecteerd babyspeelgoed waar baby's echt plezier aan beleven. Speelgoed zonder al te veel prikkels, speelgoed dat verwondering, aandacht en herhaling biedt.

  Verras je baby met deze prachtige Houten Tuimelaar van Mader. Het heeft een mooi geluidje (balletje) en je kunt er ook mee draaien/tollen. Voorzien van gewicht in de basis, zodat hij kan worden geschommeld en altijd weer rechtop komt. Het formaat is geschikt voor kleine handjes het goed vast kunnen houden en het op te tillen. 

  Een super cool babyspeelgoed. Als je baby groter wordt, wordt de tuimelaar gebruikt als een echte tol.

  Strepen zijn regenboogachtig in verschillende tinten. Het is een verrassing welke je krijgt.

  Mader Kreiselmanufaktur - Handgemaakt in een echte tollen-fabriek in Oostenrijk, met de hand beschilderd (ze zijn allemaal verschillend) van FSC-hout. Puur natuur, veilig en goed doordacht, duurzaam speelgoed voor je kind waarmee het op een duurzame manier kan opgroeien!

  FSC gecertificeerd
  De Forest Stewardship Council (FSC) is een non-profitorganisatie die hoge normen stelt om ervoor te zorgen dat bosbouw op een ecologisch verantwoorde en sociaal gunstige manier wordt beoefend. Als een product, zoals houten speelgoed, het label "FSC Certified" heeft, betekent dit dat het hout dat in het product is gebruikt en de fabrikant die het heeft gemaakt, voldoet aan de eisen van de Forest Stewardship Council.

  De FSC-certificering wordt beschouwd als de "gouden standaard" -aanduiding voor hout dat is geoogst uit bossen die verantwoord worden beheerd, sociaal voordelig, milieubewust en economisch levensvatbaar zijn.

  Land van productie: Oostenrijk
  Materiaal: esdoornhout, met de hand geschilderd met natuurlijke kleurstoffen
  Adviesleeftijd: Geschikt voor baby's vanaf 6 maanden
  Afmeting: 5,5 cm
  Certificaten: FSC
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie