• Weleda Baby Sensitive Witte Malva Gezichtscrème

  Verzacht en beschermt de zeer gevoelige huid!
  Producent: Weleda
  Code: 4001638096652
  Prijs:
  11.99

  Beschrijving
  Deze natuurlijke baby gezichtscrème is geschikt voor de zeer gevoelige babyhuid. De gezichtscrème met zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten verzorgt intensief, hydrateert, voedt en beschermt tegen invloeden van buitenaf. Extracten van biologische Witte Malva en driekleurig viooltje verzachten de zeer gevoelige huid. Ook is de baby gezichtscrème parfumvrij. 

  Waarom je de Weleda Baby Gezichtscreme zo fijn zult vinden
  ✔ Baby Gezichtscrème zonder parfum
  ✔ Verzorgt intensief, hydrateert, beschermt en verzacht de (zeer) gevoelige huid
  ✔ Ook geschikt voor volwassenen

  Witte Malva
  De botanische naam van Witte Malva, ‘althea’, is afkomstig uit het Grieks en betekent ‘genezend’. Witte malva wordt al sinds eeuwen gebruikt als geneeskrachtige plant in China, Syrië, Egypte en Griekenland. De plant is waarschijnlijk pas in de middeleeuwen naar Centraal-Europa gekomen, toen de landbouw zich volop begon te ontwikkelen. Nu wordt Witte Malva gekweekt op zoutgronden in kuststreken.

  Op het eerste gezicht lijkt Witte Malva een kwetsbare plant, maar de plant verdraagt een gebrek aan water en warmte uitstekend. Gelachtige stoffen in de wortels en bloemen beschermen de plant tegen uitdroging. De hoge concentratie aan slijmachtige bestanddelen in de wortels zorgen voor de kalmerende, verzachtende, beschermende en hydraterende invloed op de huid. De breekbare, bijna witte bloemen met een roze schakering en hun delicaat parfum hebben een kalmerend en verzachtend effect op de zintuigen.

  Hoe gebruik je het?
  Dagelijks een kleine hoeveelheid gezichtscrème zacht aanbrengen op het gezicht. De baby gezichtscrème is geschikt vanaf de geboorte.

  Land van productie: Duitsland
  Hoeveelheid: 75 ml
  Certificeringen: Natrue

  INCI (ingrediënten): Water Kokosolie Sesamolie Glycerine Alcohol Amandelolie Bijenwas Cetearylglucoside Glyceryl stearaat SE Bernagiezaadolie Distelolie Onverzeepbare bestanddelen van zonnebloemolie Gehydrogeneerde kokosglyceride Extract van echte heemstwortel Extract van het driekleurig viooltje Xanthaan Melkzuur Glycerylcaprylaat
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie