• Natuurlijke Tepelzalf 30 ml

  De ingrediënten zijn zo puur en natuurlijk dat de balsem er niet afgewassen hoeft te worden voor het geven van borstvoeding!
  Code: 402
  Prijs:
  9.50

  Beschrijving
  Voor veel vrouwen is borstvoeding geven de grootste vreugde. Maar in de eerste weken hebben moeders die borstvoeding geven vaak last van pijnlijke, droge en gesprongen tepels. ELANEE tepelbalsem kalmeert de pijnlijke huid. Pure, natuurlijke ingrediënten en vitamine E houden vocht vast en helpen de huid te regenereren. Hoogwaardige lanoline verzacht de tepels en de toegevoegde zonnebloemolie maakt de balsem heerlijk zijdezacht. Een weldaad voor pijnlijke tepels! Aanstaande moeders kunnen ELANEE tepelbalsem gebruiken om pijnlijke tepels te voorkomen.

  Bovendien zijn de ingrediënten zo puur en natuurlijk dat de balsem niet afgewassen hoeft te worden voor het geven van borstvoeding. Zorgen vanaf het begin comfortabel maken.

  ELANEE Tepelzalf 30 ml
  ✔ Houdt vocht vast
  ✔ Verzacht pijnlijke en gesprongen tepels
  ✔ Pure, natuurlijke ingrediënten
  ✔ LAP-Lanoline (laag allergenen en pesticide Lanoline) is bijzonder zacht voor het lichaam
  ✔ Vrij van kleur en geur

  ELANEE tepelzalf bestaat voor 75% uit lanoline. Deze grondstof bestaat uit gereinigde wolwas, met een wolwasalcoholgehalte van minder dan 3% en een pesticidengehalte van minder dan 1,5 ppm. Lanoline heeft het vermogen om het watergehalte van de huid te reguleren en houdt de huid glad als een verzachtend middel. Zonnebloemolie houdt de emulsie soepel onder koele temperaturen en maakt het comfortabel om aan te brengen.

  ELANEE tepelzalf moet als volgt worden gebruikt
  1. Neem een ​​hoeveelheid zalf ter grootte van een erwt uit de dispenser.
  2. Aanbrengen op de gebarsten tepel en het omliggende gebied, of andere droge en geïrriteerde huidgebieden (bijvoorbeeld de lippen) en inmasseren.
  3. Herhaal indien nodig.
  4. Het hoeft niet te worden afgewassen voor het geven van borstvoeding.

  Land van productie: Duitsland
  Ingrediënten: Lanoline (75%), Helianthus Annuus, Zaadolie, Tocoferol
  Inhoud: 30 ml in airless dispenser
Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie