• Bamboe Kindertandenborstel - Rood

  Vervaardigd uit 100% hernieuwbare grondstoffen - BPA-vrij - petroleumvrij - gelakt met natuurlijke kleuren!
  Status: ~ Momenteel uitverkocht ~
  Producent: Hydrophil
  Code: 4260397790113
  Prijs:
  3.80


  • Fijne duurzame bamboe tandenborstel met duurzame plantaardige nylon borstelharen. Leverbaar in 3 verschillende kleuren.

   Rood, rood, rood zijn al jouw kleuren omdat je kind een milieuactivist is! Met deze duurzame tandenborstel voor kinderen zullen je kinderen dubbel zo actief zijn: ze beschermen hun tanden en helpen ons milieu door plastic te vermijden. De borstel is veganistisch, de haren gemaakt van hernieuwbare bronnen zijn BPA-vrij en het handvat van bamboe is biologisch afbreekbaar.

   Grondstoffen
   ✔ Het handvat is gemaakt van snelgroeiend Moso-bamboe dat biologisch afbreekbaar is. Tijdens de tweejarige groeifase bereikt Moso bamboe een hoogte van wel 20 meter. Kunstmatige irrigatie wordt niet gebruikt in onze bamboeteelt, evenals pesticiden of andere chemicaliën.
   ✔ De biobased borstelharen worden gewonnen uit castorolie. De olie uit de plant Ricinus communis wordt verwerkt tot onze biobased borstelharen en is vrij van BPA en petroleum.
   ✔ Ook de oplosmiddelvrije kleurlakken van de natuurkleurfabrikant AURO waarmee de grepen worden gekleurd, zijn consequent ecologisch.
   ✔ Omwille van het milieu plasticvrij verpakt in mooi gerecycled karton.
   ✔ De eerste klimaatneutrale tandenborstel in Europa.

   Land van productie: verantwoord gemaakt in China
   Materiaal: natuurlijk bamboe handvat, plantaardig nylon borstelharen
   Borstel: soft
   Hoeveelheid: 1 st.
   Afmeting: 15 cm
   Certificaten: veganistisch, dierproefvrij

Deze website maakt gebruik van cookies.
AccepterenMeer informatie